AB – HB Køge

AB 2 - 1 HB Køge
20 sep 2013

HB Køge havde bolden mest og tilspillede sig de fleste og de største chancer, men det var hjemmeholdet fra AB der var skarpest og mest effektive da de to hold mødtes på Gladsaxe Stadion fredag aften.

 

Per Frandsens tropper lagde ellers fint fra land, men på deres første chance i kampen – efter seks minutter – bragte Kristian Uth AB foran med 1-0.

 

HB Køge lod sig dog ikke ryste, og bare tre minutter senere bragte Anders Kaagh balance i regnskabet med et fint lob henover hjemmeholdets keeper.

 

Senere i første halvleg sparkede Kaagh på stolpen, og det gik hen og blev kendetegnende for HB Køge fredag aften.

 

Chancer var der nemlig nok af i løbet af kampens 94 minutter, men skarpheden manglede i den grad, og så gik det i kampens døende sekunder galt i den anden ende da ABs Jonas Henriksen tog chancen og fra distancen sparkede bolden ind bag Frederik Due i HB Køges mål.

 

Kort efter lød kampens sidste dommerfløjt og HB Køge kunne altså tage hjem fra Gladsaxe med et nederlag på 1-2 efter en kamp, hvor man især i anden halvleg havde nogenlunde styr på begivenhederne, men når man ikke scorer på sine chancer, så giver man modstanderholdet mulighed for at hente point, og det udnyttede AB fredag aften.

 

HB Køges næste opgave bliver i DBU Pokalens 3. runde, hvor Superligaholdet AaB på tirsdag den 24. september kommer på besøg på SEAS-NVE Park. Der er kick-off kl. 20.00.

 

Mål

1-0 // Kristian Uth (6.)

1-1 // Anders Kaagh (9.)

2-1 // Jonas Henriksen (93.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Eddi Gomes

Thobias Ndungu

Vito Hammershøy-Mistrati

Morten Karlsen

Delphin Tshiembe

Philip Zinckernagel

Anders Kaagh

Jeppe Kjær

 

Udskiftninger

Sebastian Krogdahl ind // Jeppe Kjær ud (54.)

Sylvester Seeger-Hansen ind // Philip Zinckernagel ind (74.)

 

Tilskuertal

715 tilskuere på Gladsaxe Stadion