AB – HB Køge

AB 2 - 0 HB Køge
02 nov 2014

Kampen mellem AB og HB Køge blev udsat en halv time, da den ene linjevogter blev skadet under opvarmningen. Kick off var først kl. 15.30. 

 

Kampen startede forsigtigt med HB Køge som den mest spilstyrende, men uden at skabe de store chancer. Heller ikke AB formåede at kreere de store chancer. Faktisk var der kun en stor chance i første halvleg. Efter 11 minutter skød en AB spiller mod Frederik Due i målet, men han var på sin plads og får parereret til hjørne. HB Køges mulighed kom da Philip Zinckernagel trykkede af udenfor feltet men bolden rammer lige ydersiden af stolpen og går til målspark. 

Men det generelle billede af første halvleg var at HB Køge havde bolden, mens AB havde omstillingerne men ikke formåede at komme til de helt åbne chancer. 

 

I anden halvleg bliver HB Køge endnu mere spilstyrende, men det lykkes for AB noget heldigt at komme foran. Kristian Pedersen glider i græsset efter 66 minutter og AB erobrer bolden og laver en hurtig kontra som lykkedes til fulde. En kold spand vand i hovedet på HB Køge spillerne, der næsten ikke når at organisere sig før det går galt igen. 

 

Kun 6 minutter senere har AB et indlæg som Frederik Due ikke kan holde. Når en målmand fejler er det som regel farligt og bolden havner desværre foran Kasper Kristensen som let sparker bolden i det tomme mål. Nu var det for alvor op ad bakke for HB Køge. 

 

Nogle udskiftninger hjælper ikke rigtig og HB Køge får ikke spillet sig tilbage i kampen. Resultatet bevirker at bundstriden bliver endnu mere tæt og HB Køge skal se at få nogle point så de ikke overvintrer på en nedrykningsplads. 

 

HB Køges har chancen for point på søndag den 9. november kl. 15.00, hvor Skive gæster SEAS-NVE Park.

 

Mål

1-0 // Younes Namli  (66.)

2-0 // Kasper Kristensen (72.)

 

Advarsler, HB Køge

Anders Nielsen, Nikolaj Hansen, Bruninho

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Anders Nielsen

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Rasmus Nielsen

Kristian Andersen

Sylvester Seeger-Hansen

Bruninho

Philip Zinckernagel

Brandão

 

Udskiftninger

Nikolaj Hansen ind // Kristian Andersen ud (28.)

Justin Shaibu ind // Brandão ud (74.)

Alpha Ba ind // Kristian Pedersen ud (84.)

 

Tilskuertal

662 tilskuere på Gladsaxe Stadion