AB – HB Køge

AB 4 - 0 HB Køge
10 okt 2010

Søndag eftermiddag var HB Køge på besøg hos AB i Gladsaxe og cheftræner Auri Skarbalius havde til kampen lavet et par ændringer i startopstillingen i forhold til sidste uges 3-0-sejr over Skive.

 

Anfører Thomas G. Christensen var tilbage i midterforsvaret, hvor han afløste en skadet Stefan Hansen, men Fabinho tog plads på højrekanten.

 

De 1.255 tilskuere til kampen var i første halvleg vidner til en glimrende fodboldkamp mellem to offensivt indstillede mandskaber, der skabte godt med chancer. Flere gange var HB Køge tæt på at kunne overliste Jens Waltorp i AB-målet, mens AB også havde gode muligheder i den anden ende.

 

Hjemmeholdet kom først på tavlen. En lang aflevering gav rutinerede Kim Christensen frit løb mod Morten H. Jensens mål. Christensen rundede HBK-keeperen og sendte bolden i nettet.

 

En våd klud i ansigtet, for spille- og chancemæssigt var kampen på dette tidspunkt meget lige.

 

Tilskuerne fik sig endnu en scoring at gå til pause på, og igen var det AB der fandt vej til netmaskerne, og endnu en gang var det en lang aflevering der skabte muligheden som Nick Christensen udnyttede.

 

Nede 2-0 skulle der satses offensivt, og det betød, at Mustafa Hassan blev sendt på banen fra anden halvlegs start i stedet for Lasse Kronborg.

 

Undervejs i halvlegen kom også Adda Djeziri på banen i stedet for forsvarsspilleren Thomas Sørensen, hvilket betød, at HB Køge gik over til blot at spille med tre forsvarsspillere. Det gav chancer offensivt, som da Fabinho skød på overliggeren, men det gav også hjemmeholdet muligheder i omstillingsspillet.

 

En af disse muligheder udnyttet Casper Henningsen med tolv minutter tilbage af kampen, og i overtiden kom indskiftede Benjamin Lee også på tavlen.

 

HB Køge får i næste uge mulighed for at rejse sig igen, når man på hjemmebane får besøg af FC Fredericia på SEAS-NVE Park. Den kamp spilles lørdag den 16. oktober kl. 15.00.

 

Mål

1-0 // Kim Christensen (36.)

2-0 // Nick Christensen (42.)

3-0 // Casper Henningsen (78.)

4-0 // Benjamin Lee (90.)

 

Advarsler

Søren Nielsen, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Søren Nielsen

Thomas G. Christensen

Thomas Sørensen

Morten Nielsen

Fabinho

Lasse Kronborg

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Bo Storm

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Mustafa Hassan ind // Lasse Kronborg ud (46.)

Adda Djeziri ind // Thomas Sørensen ud (67.)

Kristian Geertsen ind // Bo Storm ud (81.)

 

Tilskuertal

1.255 tilskuere på Gladsaxe Stadion