AB Tårnby – HB Køge

AB Tårnby 1 - 7 HB Køge
29 aug 2012

HB Køge spillede sig onsdag aften videre til tredje runde af DBU Pokalen. Det skete via en sejr på 7-1 over AB Tårnby. Et opgør der i realiteten blev afgjort allerede efter tre minutter, hvor Vito Hammershøy-Mistrati headede debutanten Sylvester Seeger-Hansens indlæg i nettet.

 

Seeger-Hansen er normalt en del af HB Køges U/19-trup, og var onsdag aften en af tre debutanter i startopstillingen. På keeperposten fik Frederik Due sin første kamp, og i angrebet var Simon Sinkjær med for første gang.

 

Den hurtige 1-0-scoring hev al spænding om kampens udfald ad af kampen. Hjemmeholdet gik langt tilbage på banen og overlod langt det meste af initiativet til HB Køge, der kombinerede fint, men som i resten af første halvleg manglede skarpheden.

 

Den kom så til gengæld efter pausen.

 

Bare fem minutter inde i anden halvleg blev det nemlig 2-0 da Brad Rusin, en af tre engelsktalende forsvarsspillere i startopstillingen, steg til vejrs og snittede bolden i nettet.

 

Det blev 3-0 på en scoring signeret Lee Rochester Sørensen, og det fik HB Køge til at slippe gashåndtaget og slappe lidt af, selvom der stadig var en del store chancer – blandt andre til både indskiftede Nicolaj Madsen og Lee Rochester Sørensen.

 

Med et kvarter tilbage af kampen reducerede hurtige Nick Hofland, der slap alene gennem HBK-forsvaret. Angriberen nåede lige akkurat at prikke bolden forbi Frederik Due inden Brad Rusin nåede tilbage for at sætte tacklingen ind.

 

Målet fik igen HB Køge til at sætte sig fuldstændig på opgøret, og i kampens sidste ti minutter scorede HB Køge ikke færre end fire mål.

 

Først assisterede Marc Rochester Sørensen både Lars Brøgger og Nicolaj Madsen, og siden var det Madsens tur til at assistere da Marc Rochester Sørensen gjorde det til 6-1. I kampens sidste spilleminut var Marc Rochester Sørensen igen indblandet i en scoring i slutspurten. Rochester stak nemlig Lars Brøgger alene igennem. Angriberen rundede hjemmeholdets keeper og lagde bolden i det tomme net.

 

7-1 og videre til 3. runde af DBU Pokalen. Lodtrækningen foregår på fredag kl. 12.00.

 

Mål
0-1 // Vito Hammershøy-Mistrati
0-2 // Brad Rusin
0-3 // Lee Rochester Sørensen
1-3 // Nick Hofland
1-4 // Lars Brøgger
1-5 // Nicolaj Madsen
1-6 // Marc Rochester Sørensen
1-7 // Lars Brøgger

 

HB Køges startopstilling
Frederik Due
Shawn Nicklaw
Nigel Marples
Brad Rusin
Simon Richter
Sylvester Seeger-Hansen
Andreas Baes
Vito Hammershøy-Mistrati
Lee Rochester Sørensen
Marc Rochester Sørensen
Simon Sinkjær

 

Udskiftninger
Thobias Ndungu ind // Nigel Marples ud (53.)
Nicolaj Madsen ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (56.)
Lars Brøgger ind // Simon Sinkjær ud (63.)

 

Tilskuertal
260 tilskuere på Tårnby Stadion