AGF – HB Køge

AGF 0 - 3 HB Køge
25 apr 2010

Selvom nedrykningen er uundgåelig, så har HB Køges spillere på ingen måde slået op i banen, og det fik et kriseramt AGF-mandskab at føle søndag eftermiddag, hvor Auri og hans tropper var på besøg i Smilets By.

 

Samtlige af cheftrænerens spillere er indstillet på at yde alt for at sikre flere sejre i den resterende del af sæsonen, og samtidig indhente så mange værdifulde erfaringer som overhovedet muligt, som kan tages med over i den kommende sæson.

 

Og med den indstilling var det en flok HB Køge-spillere, der var indstillet på at drille AGF i bundkampen, der søndag eftermiddag løb ind på græstæppet i NRGi Park.

 

AGF forsøgte i kampens indledning at smide lange bolde ned bag HB Køges bagkæde, uden at det dog lykkedes at komme frem til de helt store chancer.

 

Store chancer kom HB Køge dog frem til, og en af dem udnyttede HB Køges 18-årige midtbanespiller Marcel Rømer, da han efter bare 11 minutter flot blev stukket i dybden af en konstant udfordrende Quincy Antipas. Rømer var iskold og med et følt spark dybt i bolden sendte han bolden over i det lange hjørne til sin første scoring for HB Køge nogensinde. Flot scoring af U/19-landsholdsspilleren.

 

Scoringen rystede tydeligt hjemmeholdet, der ikke formåede at tilspille sig chancerne – det blev ved løse muligheder og indlæg, som Lars Bjerring sikkert tog sig af.

 

Hjemmeholdets største mulighed før pausen faldt efter 43 minutter, men Dioh Williams fik ikke ordentligt træf på bolden, der røg forbi mål.

 

I stedet slog HB Køge til i den anden ende i halvlegens overtid. Et langt indkast fra Thomas Sørensen blev forlænget af en AGF-forsvarer, og faldt ned for fødderne af Nicolaj Madsen der uden at tøve bragede bolden i nettet til 2-0.

 

Efter pausen fortsatte HB Køge de glimrende takter, og da Quincy Antipas ti minutter inde i halvlegen udnyttede en flot frispilning fra Bo Storm ved at prikke bolden under Anders Rasmussen i AGF-målet synes kampen lukket.

 

HB Køge spillede klogt og kontrollerende, og tillod på intet tidspunkt AGF at få etableret et pres mod Lars Bjerrings mål, og faktisk var HB Køge tættere på 4-0 end hjemmeholdet var på en reducering.

 

En disciplineret indsats sikrede altså HB Køge en flot og velfortjent 3-0-sejr i Århus.

 

Mål

0-1 // Marcel Rømer (11.)

0-2 // Nicolaj Madsen (45.)

0-3 // Quincy Antipas (56.)

 

Advarsler

Benny Feilhaber, Anders Kure og Dan Thomassen, AGF

Mads Laudrup, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Thomas Sørensen

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Søren Nielsen

Mads Laudrup

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Quincy Antipas

Bo Storm

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Fabinho ind // Quincy Antipas ud (70.) 

Lasse Kronborg ind // Bo Storm ud (77.)

Mikkel Christoffersen ind // Henrik Toft ud (88.)

 

Tilskuertal

11.745 tilskuere i NRGi Park