AGF – HB Køge

AGF 2 - 0 HB Køge
30 okt 2011

HB Køge kom søndag eftermiddag til Aarhus, hvor Tommy Møller Nielsen for første gang skulle stå i spidsen for HB Køge i Superligaen.

 

Træneren havde til kampen valgt at lave en enkelt ændring i startopstillingen i forhold til midtugens 120 minutter lange pokalkamp mod FC Roskilde. Martin Christensen fik en startplads, mens Marcel Rømer måtte tage plads på bænken.

 

HB Køge startede Superligaopgøret mod AGF ganske pænt, og kampen var ikke mange minutter gammel før Bo Storm for første gang testede Steffen Rasmussen i hjemmeholdets mål efter at Simon Makienok havde snittet bolden videre i en luftduel.

 

De orangeklædte HBK-spillere spillede med stor tålmodighed i det opbyggende spil, og med stor tro på, at man kunne spille sig igennem AGF-defensiven og komme frem til chancer.

 

En af de største chancer i første halvleg tilfaldt Lasse Kronborg der med et godt langskud sparkede på overliggeren. Kort forinden havde Nicolaj Madsen været tæt på.

 

Men bare fire minutter efter Kronborgs forsøg udnyttede Søren Larsen en fejl i HB Køges centrale forsvar, og han sparkede iskoldt bolden ind bag en fuldstændig prisgivet Morten H. Jensen i HB Køge-målet.

 

HB Køge lod sig ikke slå ud af scoringen, og syv minutter før pausen var Adeola Runsewe tæt på at udligne, da han forsøgte at krølle bolden udenom Steffen Rasmussen, der dog flot fik reddet. På det efterfølgende hjørnespark var Thomas Sørensen tæt på.

 

I pausen blev der i HB Køges omklædningsrum talt om at fortsætte stilen fra første halvleg, og HB Køge havde også godt fat i spillet. Der blev skabt masser af indlæg og hjørnespark, men rigtig farligt blev det ikke.

 

Alligevel lå det i lidt i kortene, at der ikke ville gå længe inden HB Køge fik udlignet hjemmeholdets føring, men efter en times spilletid var Søren Larsen på pletten for anden gang i kampen da han udnyttede Søren Bergs frispilning.

 

Nu blev det for alvor svært for HB Køge, der i den resterende del af kampen ikke formåede at få bragt yderligere spænding om resultatet.

 

Mål

1-0 // Søren Larsen (31.)

2-0 // Søren Larsen (60.)

 

HB Køges startopstilling

Morten Haastrup Jensen

Thomas Sørensen

Thomas Guldborg Christensen

Brad Rusin

Ronnie Bendtsen

Adeola Runsewe

Nicolaj Madsen

Lasse Kronborg

Martin Christensen

Bo Storm

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Simon Richter ind // Thomas Sørensen ud (54.)

Fabinho ind // Adeola Runsewe ud (65.)

Marcel Rømer ind // Lasse Kronborg ud (73.)

 

Tilskuertal

7.871 tilskuere i NRGi Parka