BK Frem – HB Køge

BK Frem 0 - 3 HB Køge
26 aug 2009Valby Idrætspark

HB Køge var onsdag aften en tur i Valby Idrætspark, hvor BK Frem bød velkommen til pokaldyst.

 

Hos HB Køge, for første gang klædt i den orange udedragt, havde cheftræner Auri Skarbalius valgt at give en pause til spillere som Mikkel Christoffersen, Fabinho og Henrik Toft. Det gav blandt andet plads til Simon Christoffersen og Emmanuel Ake i angrebet, mens Rytis Leliuga fik chancen fra start på kanten.

 

Et kvarter inde i kampen kom HB Køge på sejrskurs, og det var netop Rytis Leliuga der var manden bag scoringen. Litaueren skar ind i banen, spillede en fin bande med Emmanuel Ake og sparkede derefter sikkert bolden i kassen foran de blot 348 tilskuere der havde valgt at tilbringe onsdag aften i Valby Idrætspark.

 

Og bare ti minutter senere var det Søren Nielsens tur til at komme på tavlen. Han var først på et indlæg fra Rytis Leliuga i højresiden, og sendte bolden i nettet.

 

Det blev også 3-0 til HB Køge. 25 minutter inde i anden halvleg afsluttede Emmanuel Ake et fint angreb ved at score sikkert til slutresultatet 3-0.

 

HB Køge kunne have scoret flere mål, men blandt andre var Simon Christoffersen decideret uheldig med ikke at komme på tavlen. Han måtte blandt andet se et udmærket forsøg reddet på stregen af en Frem-forsvarer.

 

Med sejren, HB Køges første i en officiel kamp, er Auri Skarbalius’ mandskab nu videre til 3. runde af Ekstra Bladet Cup. Der trækkes lod på mandag den 31. august og kampene spilles efter planen onsdag den 23. september.

 

Mål

0-1 // Rytis Leliuga (15.)

0-2 // Søren Nielsen (26.)

0-3 // Emmanuel Ake (71.)

 

Advarsler

Rytis Leliuga, HB Køge

Ingen advarsler til BK Frem

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Martin Arlofelt

Thomas Sørensen

Morten Nielsen

Nicklas Svendsen

Rytis Leliuga

Kenneth Sørensen

Søren Nielsen

Sebastian Andersen

Emmanuel Ake

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Roberto Saraiva ind // Sebastian Andersen ud (46.)

Nicolaj Madsen ind // Kenneth Sørensen ud (76.)

Arman Mehakovic ind // Rytis Leliuga ud (80.)

 

Tilskuertal

348 tilskuere i Valby Idrætspark