Brønshøj – HB Køge

Brønshøj 1 - 0 HB Køge
18 okt 2014

HB Køge måtte lørdag eftermiddag indkassere et nederlag på 1-0 ude mod Brønshøj, og scoringskrisen synes mere og mere udtalt. Kun en gang i de seneste fem kampe har HB Køge fået modstandernes netmasker til at blafre, og netop derfor synes Bruninhos smukke fuldtræffer mod Vejles evig langt borte i erindringen, når man iagttog HB Køges falmede offensiv på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag, hvor Brønshøj vandt med 1-0.

 

For dem med en stærk hukommelse vil Brønshøjs 1-0 mål nok ligne en tro kopi af det mål, der blev scoret af selv samme Brønshøj på HB Køges hjemmebane i starten af sæsonen – en kamp HB Køge vandt 2-1. Andreas Granskov steg til vejrs ved forreste stolpe og headede sit hold i front efter en ellers lovende start rent spillemæssigt fra HB Køge.

 

Derfra og frem til pausen haltede HB Køge gevaldigt efter og flere spillere må have nået den erkendelse, at end ikke lange knopper, kunne forhindre dem i at glide rundt på det sumpede underlag. Og så hjalp det heller ikke, at de tekniske fejl i det hele taget bare blev flere og flere.

 

Anden halvleg var en om muligt endnu mere tandløs affære, hvor HB Køge mest af alt klyngede sig til håbet om, at en dødboldsituation ville udmønte sig i en scoring. Jo længere kampen skred frem, desto mere tydeligt blev det, at det her bare ikke var de til lejlighed hvidklædtes dag på kontoret. For selv om Brønshøj-målet gav deja vú, så udeblev det totale deja vú, idet HB Køge aldrig kom i nærheden af det comeback, som så flot blev iscenesat hjemme på SEAS-NVE Park tidligere på sæsonen, hvor HB Køge i løbet af fem minutter sent i kampen vendte 0-1 til 2-1.

 

HB Køges næste kamp spilles på fredag den 24. oktober kl. 19.00, hvor Lyngby gæster SEAS-NVE Park.

 

Mål

1-0 // Andreas Granskov (28.)

 

Advarsler, HB Køge

Brandão, Alpha Ba og Rasmus Nielsen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Daniel Arrocha

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Luka Bogdan

Bruninho

Sylvester Seeger-Hansen

Rasmus Nielsen

Nikolaj Hansen

Brandão

 

Udskiftninger

Alpha Ba ind // Alexander Ludwig ud (46.)

Kristian Andersen ind // Daniel Arrocha ud (59.)

Justin Shaibu ind // Søren Henriksen ud (73.)

 

Tilskuertal

601 tilskuere på Tingbjerg Ground