Døllefjelde Musse IF – HB Køge

Døllefjelde Musse IF 0 - 3 HB Køge
07 sep 2016

HB Køge er klar til 3. runde af DBU Pokalen. Onsdag aften levede holdet op til favoritværdigheden og vandt fortjent over Døllefjelde Musse IF fra Sjællandsserien.

 

I HB Køges trænerteam valgte man til kampen at give en række af de spillere, der ikke har spillet så meget, chancen for at vise sig frem. Tre debutanter var blandt de elleve startende i en historisk ung startopstilling. Bare tyve år var gennemsnitsalderen ved kampens start, og efter udskiftningerne i anden halvleg var aldersgennemsnittet faldet til under 19 år.

 

HB Køge fik den ønskestart som man på forhånd havde håbet på. En scoring efter bare syv minutter fra Daniel Arrocha var tidligt i kampen med til at trække spændingen ud af opgøret. Arrocha var på pletten med hovedet efter et hjørnespark og scorede sit andet mål i HB Køge-trøjen.

 

Midtvejs i første halvleg blev det 2-0 da Mikkel Wohlgemuth udnyttede et straffespark begået mod Jeppe Simonsen, og kort før pausen bankede Sadik Krdzic HB Køge på 3-0 på en flot halvflugter fra kanten af feltet. Målet var midtbanespillerens første for HB Køge.

 

Efter pausen var HB Køge fortsat i fuld kontrol, og tilspillede sig flere chancer mod et hjemmehold, der kæmpede forbilledligt for at holde HB Køge fra yderligere scoringer. Det lykkedes, og kampen sluttede uden yderligere scoringer.

 

Der er lodtrækning til 3. runde af DBU Pokalen på fredag.

Døllefjelde Musse IF – HB Køge // 0 – 3

0-1 // Daniel Arrocha (7.)

0-2 // Mikkel Wohlgemuth, str. (24.)

0-3 // Sadik Krdzic (42.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Hansen

Gustav Gjøg

Daniel Arrocha

Herve Gamys (U19 – debut)

Frederik Moll (debut)

Sadik Krdzic

Victor Guldbrandsen (debut)

Mikkel Wohlgemuth

Ahmed Hassan

Jeppe Simonsen

Aleksandar Lazarevic

 

Udskiftninger

Alexander Bah ind // Mikkel Wohlgemuth ud (58.)

Peter Therkildsen (U19 – debut) ind // Aleksandar Lazarevic ud (72.)

Mads Juel Andersen // Daniel Arrocha ud (75.)

 

Tilskuertal

Cirka 125 tilskuere på DMI’s anlæg