FC Helsingør – HB Køge

FC Helsingør 1 - 3 HB Køge
13 mar 2016

HB Køge fortsatte de gode takter og hentede søndag eftermiddag en fortjent 3-1-sejr på udebane mod FC Helsingør. Det var HB Køges femte sejr på stribe i Bet25 Ligaen.

 

Det var ellers hjemmeholdet der kom bedst fra start i kampens indledning og var mest på bolden, men det var småt med chancerne. Lee Rochester stod for kampens første rigtigt gode da han efter tyve minutter forsøgte sig fra distancen. Afslutningen sad dog lige på keeperen, der fik halvklaret i situationen.

 

Ganske kort kom HB Køge i front. Henrik Madsen forsøgte sig udefra, bolden tog indersiden af stolpen og røg på tværs af feltet. Her var Marc Rochester først over returen, og med en inderside sparkede han bolden i nettet.

 

Føringen holdt til pausen og blev siden udbygget til 2-0 bare få minutter inde i anden halvleg. Igen var det Marc Rochester, havde sidste fod på bolden med et fint, fladt spark uden FCH-keeperens rækkevidde.

 

FC Helsingør fik efter 56 minutter reduceret til 1-2 da Kasper Enghardt fulgte op på en afslutning fra den tidligere HBK-spiller Philip Zinckernagel. Scoringen bragte spændingen tilbage i kampen, men kun for ganske få minutter. Halvandet minut efter hjemmeholdets reducering blev Kristian Andersen væltet omkuld i feltet. Straffespark til HB Køge og 1-3 ved Mikkel Wohlgemuth.

 

HB Køge kørte sejren hjem og har nu hentet fem sejre i de seneste fem kampe. I næste uge gælder det lokalopgøret mod FC Roskilde, der kommer på besøg på Herfølge Stadion kl. 14.30.

Mål

0-1 // Marc Rochester (21.)

0-2 // Marc Rochester (48.)

1-2 // Kasper Enghardt (56.)

1-3 // Mikkel Wohlgemuth, str. (58.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Rasmus Nielsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Sylvester Seeger-Hansen ind // Rasmus Nielsen ud (68.)

Justin Shaibu ind // Marc Rochester ud (84.)

Malte Amundsen ind // Lee Rochester ud (90.+3)

 

Tilskuertal

683 tilskuere på Helsingør Stadion