FC Hjørring – HB Køge

FC Hjørring 1 - 0 HB Køge
12 aug 2012

HB Køge jagtede en succesoplevelse da man søndag eftermiddag løb på banen på Hjørring Stadion. Tre uafgjorte kampe i sæsonens tre første kampe levede nemlig ikke op til egne forventninger, og derfor ville man gøre alt for at hente tre point med hjem fra det nordjyske.

 

Hjemmeholdet ville dog også gøre alt for de tre point, og selvom det var HB Køge der kom bedst fra start og sad på spillet i første halvleg af første halvleg, så var det FC Hjørring der kom først på tavlen.

 

Målscorer var Dennis Ramonn Olsen, der sendte bolden i nettet efter en hurtig omstilling fra hjemmeholdet.

 

En våd klud i ansigtet på HBK-spillerne, der ville så meget, men som alt for ofte blev stoppet af hjemmeholdets defensiv inden det blev rigtig farligt. Anders Kaagh havde dog en god mulighed med et hovedstød, uden at det dog resulterede i en scoring.

 

HB Køge indledte fra anden halvlegs begyndelse et tungt pres med Hjørring-målet, men efter et kvarters tid tog presset af. HB Køge jagtede dog stadig udligningen, men formåede stadig ikke for alvor at bryde igennem hjemmeholdets godt organiserede defensiv.

 

Med ti minutter tilbage af kampen blev det sværere for HB Køge at komme igen. Et skidt sparket HBK-hjørnespark gav Hjørring muligheden for at sætte en kontra igang, og her fik amerikanske Shawn Nicklaw hevet i nødbremsen, og blev af kampens dommer præsenteret for det røde kort.

 

Det blev ikke til flere scoringer i kampen, og at også FC Hjørring i kampens overtid blev ramt af en udvisning, nåede HB Køge ikke at udnytte inden der blev fløjtet af.

 

Mål

1-0 // Dennis Ramonn Olsen (27.)

 

Udvisninger

Shawn Nicklaw, HB Køge (81.)

Søren Philip, FC Hjørring (90.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Shawn Nicklaw

Simon Richter

Brad Rusin

Thobias Ndungu

Lee Rochester Sørensen

Vito Hammershøj-Mistrati

Nicolaj Madsen

Fabinho

Andreas Baes

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Martin Christensen ind // Fabinho ud (10.)

Lars Brøgger ind // Vito Hammershøy-Mistrati ud

Marc Rochester Sørensen ind // Lee Rochester Sørensen ud

 

Tilskuertal

645 tilskuere på Hjørring Stadion