FC Hjørring – HB Køge

FC Hjørring 4 - 0 HB Køge
05 maj 2013

HB Køge tog søndag eftermiddag til Hjørring med håbet om tre point mod det nordjyske mandskab, der havde vundet sæsonens første to indbyrdes opgør. I efteråret vandt Hjørring med 1-0 i Nordjylland, og i midten af april blev det 2-1 på SEAS-NVE Park.

 

Så tæt sluttede det desværre ikke i dag.

 

Per Frandsens tropper lagde ellers godt ud med flere fine muligheder til blandt andre Anders Kaagh og Marcel Rømer, men da Mike Mortensen ti minutter før pausen var uheldig at score i eget net gik det hele Hjørrings vej i resten af opgøret. Kort efter Mortensens selvmål var bankede Jesper Blicher sit hold på 2-0 på et flot langskud.

 

Den stilling holdt til pausen, og i HB Køges lejr var der trods pausestillingen 0-2 stadig stor tro på, at man kunne nå at få vendt opgøret og få point med hjem til det sjællandske. Anden halvleg var dog ikke mange minutter gammel førend 2-0 var blevet til 3-0.

 

Per Frandsen tog straks konsekvensen og skiftede offensivt ind. Både Prince Junior Yoro og Lee Rochester Sørensen kom på banen i forsøget på at få ændret på stillingen. Det lykkedes desværre ikke selvom især Prince Junior Yoro kom frem til flere fine chancer. Tre gange var han alene igennem med rutinerede Karim Zaza i Hjørring-målet, men alle tre gange stod Zaza i vejen.

 

Kort før tid blev det 4-0, og så var den kamp mere end lukket efter en skidt dag på kontoret for HB Køges spillere, der sjældent har håndteret et spilovertag så dårligt og indkasseret så nemme mål som tilfældet var denne søndag eftermiddag i Hjørring.

 

Mål

1-0 // Mike Mortensen, selvmål (36.)

2-0 // Jesper Blicher (39.)

3-0 // Mark Vestergaard (48.)

4-0 // Mathias Schlie (81.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Mike Mortensen

Andreas Sørensen

Anders Nielsen

Vito Hammershøy-Mistrati

Morten Karlsen

Marcel Rømer

Andreas Baes

Marc Rochester Sørensen

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Prince Junior Yoro ind // Andreas Baes ud (51.)

Lee Rochester Sørensen ind // Vito Hammershøy-Mistrati ud (60.)

Søren Henriksen ind // Andreas Sørensen ud (84.)

 

Tilskuertal

697 tilskuere på Hjørring Stadion