FC Nordsjælland – HB Køge

FC Nordsjælland 2 - 0 HB Køge
14 aug 2011

HB Køge måtte trække sig ud af Superliga kampen mod FC Nordsjælland med et nederlag på 0-2 efter 0-0 ved pausen. Spille- og chancemæssigt var HB Køge helt på højde med hjemmeholdet på Farum Park, men til forskel for hjemmeholdet forstod HB Køge ikke at score på de ganske åbne chancer de tilspillede sig.

 

Første halvleg var en jævnbyrdig affære med mest spil til FC Nordsjælland, men det var HB Køge der havde de skarpeste chancer. Marcel Rømer skyder på oversiden af overliggeren efter seks minutter, Simon Christoffersen har en friløber efter atten minutter og Bo Storm stod pludselig ganske fri efter et indlæg fra venestre, men får ikke smæld i hovedstødet efter en halv time.

 

FC Nordsjælland skiftede hurtige Andreas Granskov ind i pausen og efter syv minutters spil kommer han foran TC og Brad Rusin i HB Køges midterforsvar og sparker et indlæg fra højre i nettet. En kold spand vand i hovedet for HB Køge, der ellers var kommet godt ud til anden halvleg.

 

HB Køge forsøger at skubbe spillet op på Nordsjællændernes banehalvdel men det store pres formår holdet ikke at lægge på hjemmeholdet. Pludselig efter 71 minutter er Nicolaj Madsen dog helt fri i straffesparksfeltet på en løs bold, men målmanden Jesper Hansen får mirakuløst reddet skuddet. Efter 87 minutter halvflugter indskiftede Adda Djeziri på en bold som tager stolpen og springer i spil igen. Var den inden for rammen havde målmanden ikke haft den.

 

I forlængelsen får indskiftede Andreas Laudrup en friløber og da han trækker udenom Morten Haastrup Jensen begår han straffespark der takseres til gult. Nikolaj Stokholm scorer til slutresultatet.

 

Mål

1-0 // Andreas Granskov (52.)

2-0 // Nikolaj Stokholm (90+1)

 

Advarsler

Simon Richter, Brad Rusin og Morten H. Jensen, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Thomas Sørensen

Thomas G. Christensen

Brad Rusin

Simon Richter

Martin Christensen

Marcel Rømer

Nicolaj Madsen

Bo Storm

Adeola Runsewe

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Marc Rochester Sørensen ind // Adeola Runsewe ud (55.)

Lasse Kronborg ind // Marcel Rømer ud (67.)

Adda Djeziri ind // Martin Christensen ud (71)

 

Tilskuertal

3.339 tilskuere på Farum Park