FC Nordsjælland – HB Køge

FC Nordsjælland 1 - 1 HB Køge
12 apr 2010

HB Køge var mandag aften på besøg i Farum Park, hvor man skulle forsøge at drille FC Nordsjælland.

 

Og det startede godt for HB Køge. Kampens første muligheder tilfaldt nemlig Auris tropper, men også FC Nordsjælland var ved enkelte lejligheder tæt på.

 

Det var dog HB Køge der var det bedste hold på banen før pausen, og Bo Storm kunne midtvejs i første halvleg have bragt sit hold i front, da han driblede sig fri i FC Nordsjællands felt. Desværre endte det med en dribling for meget, og angriberen nåede ikke at få sendt en afslutning afsted, inden en forsvarer fik afværget situationen.

 

Men HB Køge fortsatte de fine takter, og det var yderst fortjent, at Henrik Toft ti minutter før pausen kunne bringe sit hold i front. Et hjørnespark fra Bo Storm blev smart forlænget med hælen af Stefan Hansen. Bolden fortsatte mod bageste stolpe, hvor Henrik Toft kastede sig frem og fik ekspederet bolden i kassen.

 

Føringen holdt til pausen, og vurderet efter de første 45 minutter, kunne der ikke sættes en finger på det resultat.

 

Efter pausen kom hjemmeholdet dog ud med en anden indstilling til tingene, og HB Køge havde sværere ved at få spillet til at flyde. Generelt var der for mange let tabte bolde, hvilket gjorde at FC Nordsjælland fik presset spillet længere op på HB Køges banehalvdel.

 

Tolv minutter før tid gik det galt for HB Køge, da svenske Pierre Bengtsson fra venstresiden smed et indlæg ind i hovedet på Nicki Bille, der ved bageste stolpe kunne heade udligningen i nettet.

 

Resten af kampen jagtede begge hold føringsmålet, mens man dog samtidig passede på ikke at give for mange chancer væk bagude. Chancer i begge ender var der dog. Hjemmeholdets Andreas Granskov testede med et langskud Lars Bjerring, der dog flot fik reddet til hjørne, mens Nicolaj Madsen fem minutter før tid var tæt på at give HB Køge føringen.

 

Den hårdtarbejdende midtbanespiller fik bolden fra indskiftede Quincy Antipas, men afslutningen tog ydersiden at stolpen og fortsatte til målspark.

 

Flere scoringer blev det dog ikke til, og dermed kunne de to hold forlade banen med et point, hvilket set over hele kampen var ganske fortjent.

 

Mål

0-1 // Henrik Toft (36.)

1-1 // Nicki Bille (78.)

 

Advarsler

Nicki Bille, FC Nordsjælland

Søren Nielsen, Henrik Toft og Quincy Antipas, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Thomas Sørensen

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Søren Nielsen

Mads Laudrup

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Bo Storm

Mark Leth Pedersen

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Quincy Antipas ind // Mads Laudrup ud (66.)

Arman Mehakovic ind // Mark Leth Pedersen ud (83.)

Mikkel Christoffersen ind // Thomas Sørensen ud (90.)

 

Tilskuertal

3.312 tilskuere på Farum Park