FC Roskilde – HB Køge

FC Roskilde 1 - 1 HB Køge
29 aug 2016

Der var lokalopgør i Roskilde Idrætspark mandag aften, hvor HB Køge og FC Roskilde tørnede sammen.

 

 

De to hold har de seneste år spillet mange tætte og intense opgør, og også denne sæsons første indbyrdes møde startede som en jævnbyrdig forestilling med chancer i begge ender. Hjemmeholdet var tæt på med en friløber tidligt i kampen, og efter ti minutter var Jeppe Simonsen tæt på sin første scoring for HB Køge, men FCR-keeperen reddede i fin stil.

 

Præcis midtvejs i første halvleg var HB Køge endnu tættere på et føringsmål, men på et frispark stod overliggeren i vejen for det ellers gode forsøg. I stedet slog FC Roskilde til på det følgende angreb, hvor Daniel Arrocha var uheldig at få sendt bolden i eget net.

 

I den resterende del af første halvleg var det lige ved og næsten for begge hold. Mange indlæg blev afvist af de to holds forsvar eller plukket af de to keepere, og kun sjældent kom der afslutninger på.

 

Det ændrede sig efter pausen, hvor HB Køge jagtede en udligning, og allerede efter halvandet minut kom den første afslutning, der desværre blev headet forbi mål.

 

HB Køges arbejdsbetingelser blev en smule bedre da hjemmeholdets Stefan Hansen ti minutter inde i anden halvleg blev præsenteret for sit andet gule kort i kampen efter en alt for sen og hård tackling mod Alexander Bah.

 

Med en mand i overtal overtog HB Køge mere og mere af spillet, men hjemmeholdets resterende ti spillere kæmpede bravt i forsøget på at holde HB Køge fra at få scoret det udlignende mål. Lee Rochester var tæt på kort efter sin indskiftning, Kristian Andersen forsøgte sig fra distancen og Malte Amundsen måtte en god mulighed blive reddet i kampens afsluttende tyve minutter.

 

Presset mod FC Roskildemålet steg som kampen skred frem, og tre minutter før tid var det tæt på en udligning, men forsøget efter hjørnespark blev reddet på selve målstregen. Returen blev sendt over mål.

 

Ti minutter før tid var angriberen Aleksandar Lazarevic kommet på banen i stedet for forsvarsspilleren Daniel Arrocha, og i overtiden skulle den indskiftning vise sig at give pote. Først headede Lazarevic på sammenføjningen, og kort efter var han på plads med sit første mål i HB Køgetrøjen.

 

Yderligere scoringer blev det ikke til og dermed delte de to hold pointene mellem sig.

 

HB Køges næste kamp spilles allerede på torsdag kl. 17.45 på Castus Park. Også her er der tale om et lokalopgør. Modstanderen er Næstved.

FC Roskilde – HB Køge // 

1-0 // Daniel Arrocha, selvmål (24.)

1-1 // Aleksandar Lazarevic (90.)

 

Udvisning

Stefan Hansen, FC Roskilde (57.)

 

HB Køges startopstililng

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Malte Amundsen

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Alexander Bah

Marc Rochester

Jeppe Simonsen

 

Udskiftninger

Lee Rochester ind // Jeppe Simonsen ud (66.)

Aleksandar Lazarevic ind // Daniel Arrocha ud (79.)

 

Tilskuertal

1.048