Fredericia – HB Køge

Fredericia 0 - 0 HB Køge
19 mar 2017

HB Køge var søndag eftermiddag på besøg på Monjasa Park i Fredericia, hvor der traditionelt udspiller sig nogle meget jævnbyrdige opgør. Og det var også tilfældet denne gang.

 

De 606 tilskuere blev vidner til en tæt kamp med masser af duelspil på midten af banen, og få chancer i de to målfelter. Defensivt stod begge hold stærkt, hvilket var med til at minimere antallet af åbne målchancer undervejs.

 

Helt chanceløst var det dog ikke. En af de første muligheder i kampen kom efter ti minutter, hvor en Fredericia-forsvarer tabte bolden, og kun en sidste-øjebliks glidende tackling fra værternes Benjamin Hansen var med til at forhindre at en HB Køge-afslutning for alvor kunne have været farlig.

En håndfuld minutter senere sparkede Marco Larsen over mål, og få minutter senere appellerede Marc Rochester og holdkammeraterne for et straffespark, der aldrig kom. Efter den fine indledning kom værterne bedre med og kom også frem til et par muligheder, som dog ikke for alvor var tæt på.

 

Efter pausen foregik det meste af spillet centralt på banen. De første tyve minutter var noget af en stillingskrig. HB Køge fik stille og roligt tilkæmpet sig et spillemæssigt overtag, men havde svært ved at bryde Fredericiadefensiven op. 

Det begyndte at ligne en nulløsning, men så mod slutningen begyndte Fredericia at røre på sig offensivt. Først var det Mathias Hebo, der sparkede lige forbi, og kort efter måtte Niels Letort se Andreas Hansen i HB Køgemålet redde afslutningen fra 6-7 meters afstand. Flot og vigtig redning af U21-landsholdsspilleren.

 

Kampen endte som den startede – med 0-0 på måltavlen.

 

Det var 16. gang i historien, at HB Køge og Fredericia tørnede sammen, og syvende gang, at det endte uafgjort. Fem af de syv uafgjorte kampe er endt uden scoringer.

 

Fredericia – HB Køge // 0 – 0

 

Advarsler, HB Køge

Marc Rochester og Lee Rochester

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mads Juel Andersen

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Alexander Bah

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Marco Larsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Lee Rochester ind // Marco Larsen ud (46.)

Daniel Stückler ind // Marc Rochester ud (78.)

Ahmed Hassan ind // Kristian Andersen ud (83.)

 

Tilskuertal

606 tilskuere på Monjasa Park