Fredericia – HB Køge

Fredericia 0 - 1 HB Køge
05 apr 2018

HB Køge fandt torsdag aften tilbage på sejrssporet da holdet på udebane besejrede formstærke Fredericia, der inden kampen var ubesejret i ni kampe i træk.

 

Kampen blev spillet på et vindblæst Monjasa Park, hvor de 500 tilskuere som ventet fik en jævnbyrdig forestilling at se.

 

Trods modvind i første halvleg kom HB Køge bedst fra start, men chancer var der kun få af i kampens indledning, hvor der i stedet var mange dueller midt på banen. HB Køgespillerne udviste dog – som mod Vejle – god energi og holdt i store dele af kampen Fredericia fra oplagte chancer.

 

HB Køges første store chance faldt efter 28 minutter, hvor Martin Koch Helsted headede mod mål. Desværre manglede der power i hovedstøddet, og Alexander Nybo i Fredericiamålet kunne redde.

 

Også fra anden halvlegs start var det HB Køge, der kom bedst ud. Og denne gang gav det et tidligt føringsmål da Kristian Andersen fik kæmpet sig igennem feltet og sparkede bolden fladt ind ved fjerneste stolpe. Flot mål af Kristian Andersen, der også scorede i forårspremieren, hvor HB Køge besejrede Thisted.

 

Vinden drillede begge hold, og gjorde det vanskeligt for de to hold at få spillet til at flyde som tiltænkt, men det var dog alligevel HB Køge, der nu havde vinden i ryggen, der var bedst. Begge hold stod godt defensivt, og det var derfor småt med de helt store chancer. Først mod slutningen af halvlegen begyndte chancerne at komme. Og de fleste til HB Køge.

 

Ti minutter før tid headede Martin Koch Helsted mod mål fra sin position i det lille felt, men headede forbi, og kort efter reddede Fredericia-keeperen da HBK-topscoreren slap igennem og sparkede mod mål. To minutter før tid var det så indskiftede Liam Jordan, der med et godt frispark tvang Alexander Nybo til en god redning.

 

Det blev dog ved den ene scoring som Kristian Andersen satte ind tidligt i anden halvleg, og dermed passerer HB Køge nu Fredericia i tabellen, og overtager sjettepladsen. Næste kamp spilles allerede på søndag den 8. april, hvor HB Køge skal en tur til Thisted.

Fredericia – HB Køge // 0 – 1

0-1 // Kristian Andersen (52.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Karl Mööl

Jean Claude Bozga

Abdul Mumin

Gregers Arndal-Lauritzen

Magnus Häuser

Henrik Madsen

Mikkel Wohlgemuth

Kristian Andersen

Alexander Bah

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Oliver Lassen ind // Alexander Bah ud (81.)

Liam Jordan ind // Martin Koch Helsted ud (86.)

 

Tilskuertal

501 tilskuere på Monjasa Park