Fredericia – HB Køge

Fredericia 3 - 1 HB Køge
01 sep 2018

HB Køge var lørdag eftermiddag på besøg i Fredericia, hvor jagten på sæsonens syvende sejr ud af otte mulige blev skudt i gang. Desværre blev det aldrig rigtigt HB Køges eftermiddag.

 

Allerede tidligt i kampen var det nemlig hjemmeholdet, der satte sig på kampen, mens HB Køge havde svært ved at spille sig ud af Fredericias pres. Hjemmeholdet havde læst HB Køge godt, og gjorde det derfor svært for HB Køge, at få gang i spillet.

 

Andreas Hansen i HB Køges mål leverede allerede i første halvleg et par rigtig fine redninger, hvilket var medvirkende til, at hjemmeholdet ikke fik scoret før pausen.

 

Det gjorde HB Køge til gengæld. Stik mod spil og chancer viste HB Køge kort før sidebyttet den skarphed, der tidligere i sæsonen også har fået jævnbyrdige kampe til at gå HB Køges vej. Netop som første halvleg var på vej ind i overtiden slog Christian Overby en flot diagonalbold til Liam Jordan, der tog bolden godt med sig og smækkede bolden ind til Jakob Johansson i feltet, der ekspederede bolden over stregen.

 

Efter pausen fortsatte tendensen fra første halvleg, men denne gang lykkedes det ikke for HB Køge, at holde Fredericia fra scoringer. To mål på otte minutter tidligt i anden halvleg vendte kampen på hovedet.

 

Nu var det HB Køge, der jagtede en udligning, og mod slutningen af kampen satsede Morten Karlsens tropper så tilpas meget, at hjemmeholdet i overtiden kunne slå en hurtig kontra og lukke og slukke kampen med scoringen til slutresultatet 3-1.

 

HB Køges næste opgave er onsdagens pokalkamp på udebane mod B.93. Den kamp spilles på Østerbro Stadion kl. 19.30.

 

Fredericia – HB Køge // 3 – 1

0-1 // Jakob Johansson (45.)

1-1 // Anders Holvad (53.)

2-1 // Christian Sørensen (61.)

3-1 // Sebastian Buch (90.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Ricki Olsen

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Christian Overby

Jakob Johansson

Henrik Madsen

Magnus Häuser

Fredrick Opoku

Liam Jordan

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Martin Jensen ind // Fredrick Opoku ud (55.)

Mathias Høst ind // Jakob Johansson ud (60.)

Martin Christensen ind // Ricki Olsen ud (78.)

 

Tilskuertal

611 tilskuere på Monjasa Park