Fredericia – HB Køge

Fredericia 1 - 0 HB Køge
13 apr 2014

Det var et vindblæst Monjasa Park som HB Køge løb ind på for at møde en modstander som de ikke har vundet over siden september 2012. HB Køge var tvunget til at foretage tre udskiftninger i forhold til sidste kamp. Eddi Gomes og Philip Zinckernagel var tilbage efter karantæne og gled ind på holdet i stedet for Nicolai Geertsen og Morten Karlsen. Simon Richter var ude på grund af sit røde kort mod Vejle og i stedet for ham spillede Daniel Arrocha sin kun anden kamp for HB Køge. 

Første halvleg var præget af en stram taktik fra begge hold, som ingen af holdene formåede at løse op. Det var derfor en meget chancefattig første halvleg som endte uden mål. 

 

I anden halvleg havde HB Køge vinden i ryggen og det betød fra starten at der blev spillet med lange bolde til lynhurtige Jeppe Kjær og der kom også en opblussen efter pausen, men FC Fredericia forsvaret stod hårdt og fast og HB Køge havde meget svært ved at spille udenom og komme til farlige chancer. 

 

FC Fredericia havde det også svært overfor HB Køge forsvaret og de formåede heller ikke at producere målchancer. Faktisk var målet dårligt nok en chance. Et frispark til FC Fredericia bliver clearet men bolden spilles tilbage i feltet hvor Christian Ege Nielsen tager chancen med et loop af et saksespark, som får lov til at sejle over alt og alle – også Eddi Gomes på stregen – og ind i nettet.

HB Køge måtte efter den scoring længere frem på banen, men FC Fredericia forsvaret afviste alle forsøg og HB Køges farligste forsøg fik Eddi Gomes i sidste minut, men han skyder forbi.

Et ærgerligt nederlag til HB Køge, som allerede skal i kamp igen Skærtorsdag, hvor holdet hjemme på SEAS-NVE Park møder AC Horsens.  

 

 

Mål

1-0 // Christian Ege Nielsen (66.)

 

Advarsler, HB Køge

Eddi Gomes

Søren Henriksen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Daniel Arrocha

Søren Henriksen

Eddi Gomes

Anders Nielsen

Sylvester Seeger-Hansen

Philip Zinckernagel

Rasmus Nielsen

Vito Hammershøy-Mistrati

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

 

Jannik Skov Hansen ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (58.)

Sebastian Krogdahl ind // Philip Zinckernagel ud (74.)

Thobias Ndungu ind // Vito Hammershøy-Mistrati ud (78.)

 

Tilskuertal

726 tilskuere på Monjasa Park i Fredericia