Fredericia – HB Køge

Fredericia 0 - 0 HB Køge
14 sep 2014

HB Køge var søndag eftermiddag på besøg hos Fredericia, og sluttede kampen ganske hektisk og med masser af dramatik. Men inden det kom så langt blev tilskuerne på Monjasa Park i Fredericia vidner til et halvtrist affære med mange frispark og meget lidt flow i spillet.

 

Det var dog HB Køge der kom bedst fra land med godt presspil og en stærk defensiv, der over samtlige 90 minutter holdt hjemmeholdet nede på bare tre chancer, hvilket i høj grad må betegnes som godkendt. Kun Fredericia-angriberen Jesper Christiansen voldte HBK-defensiven et par gange hvor angriberen fik raget bolden til sig og igangsat farlige situationer omkring HB Køges straffesparksfelt. Det var dog sjældent, at der kom afslutninger på.

 

Set over hele kampen var der flest – og størst – chancer til HB Køge. I første halvleg tilfaldt den bedste mulighed Brandão, der flot blev stukket fri af Sylvester Seeger-Hansen. Den ellers så træfsikre brasilianer brændte dog en-mod-en duellen mod Jakob Køhler i hjemmeholdets mål.

 

I pausen valgte HB Køge at ændre til en 4-4-2 formation, hvilket gav mere tyngde i offensiven. Ændringen gav flere chancer, hvor HB Køges offensive kræfter løb dybt og fik truet i bagrummet. HB Køge satte i løbet af halvlegen gang i flere omstillinger, hvor farten hos især Brandão og 16-årige Justin Shaibu, skabte problemer i Fredericias forsvar.

 

Mod slutningen af kampen blev Fredericia reduceret til ti mand da angriberen Anders Hostrup blev præsenteret for sit andet gule kort, og i den resterende del af kampen måtte hjemmeholdets spillere flere gange tage ulovlige midler i brug for at stoppe HB Køges omstillinger.

 

Længe lignede det dog en nulløsning, men dybt, dybt inde i dommerens tillægstid og efter en mindre genialitet af Bruninho blev HB Køge tilkendt et straffespark begået mod brasilianeren, der tidligere i sæsonen har scoret på to af spillets allerstørste chancer. Denne gang fik Bruninho dog desværre overplaceret sit spark selvom Jakob Køhler i Fredericiamålet ellers var gået til den forkerte side.

 

Ærgerlig fornemmelse efter en kamp, hvor chancerne sjældent blev rigtig store, men hvor HB Køge sad på spillet, og for anden gang i sæsonen lykkedes med at holde nullet.

 

Mål

Ingen

 

Udvisning

Anders Hostrup, Fredericia (86.)

 

Advarsler, HB Køge

Luka Bogdan og Brandão

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Casper Grønn

Luka Bogdan

Alexander Ludwig

Anders Nielsen

Bruninho

Sylvester Seeger-Hansen

Rasmus Nielsen

Kristian Andersen

Philip Zinckernagel

Brandão

 

Udskiftninger

Daniel Arrocha ind // Rasmus Nielsen ud (55.)

Justin Shaibu ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (75.)

Søren Henriksen ind // Casper Grønn ud (86.)

 

Tilskuertal

651 tilskuere på Monjasa Park