Fredericia – HB Køge

Fredericia 1 - 1 HB Køge
06 jun 2015

HB Køge var lørdag eftermiddag på besøg hos nedrykningstruede Fredericia, der skulle have point med fra sæsonens sidste spillerunde for at være sikker på at holde sig på den rigtige side af nedrykningsstregen. HB Køge derimod kæmpede en tæt kamp i midten af rækken, hvor holdene, der inden runden var placeret fra 5.-9. pladsen alle havde mulighed for at overhale hinanden.

 

Det var HB Køge, der kom bedst ud til kampen foran de godt 1.700 gratister på Monjasa Park i Fredericia. Bare tre minutter var der spillet da Kristian Andersen serverer bolden for Sylvester Seeger-Hansen, der dog fik sendt sin afslutning snert forbi hjemmeholdets mål. HB Køge sad i det hele taget på det meste i kampens indledning, men pludselig og nærmest ud af ingenting var hjemmeholdet farlige. En afslutning fra Anders Hostrup ramte undersiden af overliggeren, røg ned på målstregen og tilbage i spil. Puha.

 

Herefter gik kampen ind i en smule stilstand i spillet rent chancemæssigt, men kun i en kort periode for 25 minutter inde i opgøret kunne hjemmeholdets svenske midtbanespiller Mikael Rynell fra en spids, spids vinkel glide bolden ind bag Frederik Due i HB Køges mål.

 

HB Køges reaktion på scoringen var fin, og i halvlegens sidste femten minutter var Brandão tæt på i to omgange. Først med et spark lige på Højbjerg i Fredericiamålet, og dernæst med et fint lob, som Fredericia-keeperen fik vippet til hjørnespark.

 

Anden halvleg fik en stille indledning og man skulle ti minutter ind i halvlegen før første egentlige afslutning kom. Den stod der HB Køge på. Det var HB Køges store forsvarsspiller Radanfah Abu Bakr, der headede lige forbi Fredericiamålet efter et hjørnespark.

 

Selvsamme Abu Bakr fik dog senere i anden halvleg taget revanche. Landsholdsspilleren fra Trinidad og Tobago kom højst op til endnu et HB Køge-hjørnespark og fik sendt bolden i nettet til 1-1. Det var forsvarsspillerens første scoring siden han kom til klubben i vinterpausen.

 

Få minutter senere var hjemmeholdet tæt på et hurtigt modsvar, men et langskud fra Bang blev effektivt stoppet af overliggeren.

 

HB Køge jagtede et føringsmål da andre resultater i 33. og sidste spillerunde betød at HB Køge stod til at miste den sjetteplads man ellers satte sig på i sidste weekend, hvor HB Køge slog FC Roskilde med 2-0. Det var da også tæt på et par gange. Kristoffer Munksgaard havde et fint forsøg, men måtte se Højbjerg i Fredericiamålet levere en glimrende redning, og tættere på sejren kom HB Køge ikke.

 

Resultaterne i de øvrige kampe i 1. Division betyder, at HB Køge slutter sæsonen på syvendepladsen i tabellen.

 

Der skal til slut lyde en kæmpe tak til alle HB Køges fans, sponsorer, frivillige og alle andre i og omkring HB Køge for den store opbakning i den forgangne sæson.

 

Mål

1-0 // Mikael Rynell (26.)

1-1 // Radanfah Abu Bakr (70.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Radanfah Abu Bakr

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Bruninho

Jonas Thomsen

Delphin Tshiembe

Sylvester Seeger-Hansen

Kristian Andersen

Brandão

 

Udskiftninger

Nikolaj Hansen ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (46.)

Kristoffer Munksgaard ind // Delphin Tshiembe ud (55.)

Sami Kamel ind // Brandão ud (65.)

 

Tilskuertal

1.701 tilskuere på Monjasa Park