Fredericia – HB Køge

Fredericia 0 - 3 HB Køge
17 apr 2016

HB Køge leverede en stærk og overbevisende indsats da holdet på en svær udebane i Fredericia satte sig igennem fra start og hentede en sikker sejr med hjem til Herfølge.

 

Lee Rochester satte HB Køge i gang allerede efter syv minutter da han kom først på Mark Gundelachs præcise indlæg og sikkert headede HB Køge i front. Målet satte for alvor HB Køge i gang og i det følgende kvarter stod der HB Køge på langt det meste. Det var da også meget tæt på at HB Køge kom på 2-0 efter tyve minutter, men Kristian Andersen manglede ganske få centimeter i et kunne komme frem til Lee Rochesters indlæg fra højresiden.

 

Herefter kom hjemmeholdet bedre med i kampen og kom frem til et par enkelte muligheder, der dog ikke for alvor blev farlige.

 

33 minutter inde i kampen var det igen tæt på en 2-0-scoring, men Lee og Marc Rochester missede begge dobbeltchancen. I stedet skulle man hen til første halvlegs sidste minut før HB Køge fik øget føringen. Lee Rochester opfangede bolden efter en fejl i Fredericiaforsvaret, og stensikkert kunne han sende bolden i det tomme mål.

 

I anden halvleg skulle der gå lidt tid før der kom gang i kampen på det vindblæste Monjasa Park, men efter 57 minutter var HB Køge igen på spil. Marc Rochester blev væltet omkuld i feltet, hvilket blev takseret til et straffespark. Mikkel Wohlgemuth havde inden dagens kamp scoret to mål på straffespark i foråret, men det blev ikke til en tredje straffesparkscoring fra midtbanespilleren. Selvom sparket var ganske glimrende og yderligt så nåede Thomas Mikkelsen i Fredericiamålet ud og fik viftet bolden til hjørnespark.

 

I sidste ende betød det ikke så meget, for der var aldrig tvivl om resultatet. HB Køge kørte sikkert kampen hjem, og fik undervejs øget til 3-0 da Mark Gundelach tolv minutter før tid kunne sparke bolden i mål efter fint forarbejde af brødrende Rochester. Målet var Gundelachs første i HB Køgetrøjen.

 

Mod slutningen af kampen var der comeback til angriberen Sadik Krdzic og debut til Malte Sjørslev, der begge er kommet tilbage til klubben efter en periode i Rishøj.

Mål

0-1 // Lee Rochester (7.)

0-2 // Lee Rochester (45.)

0-3 // Mark Gundelach (78.)

 

Advarsler, Fredericia

Matej Podstavej, Vincent Wejil, Mathias Hebo og Mikael Rynell og Francis Dhia Putros

 

Advarsler, HB Køge

Ingen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Rasmus Nielsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Sylvester Seeger-Hansen ind // Henrik Madsen ud (9.)

Sadik Krdzic ind // Lee Rochester ud (83.)

Malte Sjørslev (debut) ind // Kristian Andersen ud (89.)

 

Tilskuertal

820 tilskuere på Monjasa Park