Fredericia – HB Køge

Fredericia 2 - 1 HB Køge
14 aug 2016

Spillet var sådan set ganske hæderligt, og chancemæssigt så det også fint ud, men det var først i kampens sidste tyve minutter, at HB Køge for alvor fik sat hjemmeholdet under pres da holdet søndag eftermiddag gæstede Fredericia.

 

Første halvleg var en jævnbyrdig affære med muligheder i begge ender. Andreas Hansen leverede flere fine indgreb i HB Køges mål, og offensivt tilfaldt HB Køges største chance Marc Rochester, der med et fremragende hug fra distancen tvang Thomas Mikkelsen i Fredericia-målet til at give hjørnespark. Det tog Kristian Andersen sig af. Bolden havnede igen hos Rochester, der denne gang måtte se en flyvende Fredericia-forsvarer blokere.

 

Få minutter senere var Rochester igen på spil, men igen måtte han se Thomas Mikkelsen redde. Denne gang med en flot redning helt ude ved stolpen.

 

Hjemmeholdet red den mindre Rochester-storm af og slog i stedet til i den anden ende, hvor Oliver Fredsted fra en halvspids vinkel headede bolden forbi Andreas Hansen, der dermed blev passeret før første gang i sæsonen.

 

Efter pausen var det hjemmeholdet, der kom bedst ud af starthullerne med et par store chancer i løbet af de første fem minutter, men HB Køge var også tæt på ved Lee Rochester, der måtte se en afslutning efter hjørne blive reddet på målstregen af en godt placeret forsvarsspiller.

 

Med en halv time tilbage af kampen blev unge Alexander Bah sendt i aktion til sin første kamp i 1. Division, og få sekunder efter indskiftningen var den lynhurtige kantspiller tæt på scoring. Afslutningen blev dog sparket forbi mål fra en spids vinkel.

 

Tyve minutter før tid kom hjemmeholdet på 2-0 da en opspilsfejl effektivt blev udnyttet. Mathias Jacobsen opsnappede en løs bold og lagde den til rette for Anders Hostrup, der midt for mål kunne score bag en prisgivet Andreas Hansen.

 

Efter scoringen steppede HB Køge gevaldigt op og fik efterhånden etableret et pres mod Fredericiamålet, og efter 75 minutter reducerede Marc Rochester efter oplæg fra Alexander Bah.

 

Samme Bah var fem minutter før tid tæt på at udligne, men tæt under mål headede Bah bolden over mål, og få minutter senere var det Marc Rochester, der desværre sendt en fin mulighed lige forbi målet. En udligning lå i luften, men den kom aldrig, og dermed indkasserede HB Køge sæsonens første nederlag.

 

HB Køge får muligheden for at komme op på hesten igen om en uge når oprykkerne fra Fremad Amager søndag den 21. august kl. 13.45 besøger Castus Park i Herfølge.

FC Fredericia – HB Køge // 2 – 1

1-0 // Oliver Fredsted (42.)

2-0 // Anders Hostrup (71.)

2-1 // Marc Rochester (75.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

Jeppe Simonsen

 

Udskiftninger

Alexander Bah ind // Jeppe Simonsen (59.)

Daniel Arrocha ind // Mads Juel Andersen ud (80.)

Ahmed Hassan ind // Lee Rochester ud (85.)

 

Tilskuertal

606 tilskuere på Monjasa Park