Fredericia – HB Køge

Fredericia 2 - 2 HB Køge
24 okt 2019 - 19:30Monjasa Park

HB Køge leverede en stærk præstation i torsdagens udekamp mod Fredericia, og havde egentlig fortjent mere end det ene point, som det endte med at Karlsens tropper hentede med hjem fra Monjasa Park, men på en scoring dybt, dybt inde i overtiden lykkedes det for hjemmeholdet at udligne til slutresultatet 2-2.

Forud var gået en kamp, hvor HB Køge spillede frisk til den, og HB Køge undervejs i kampen kom frem til flere fine muligheder. Allerede tidligt i kampen fik Martin Koch Helsted en lille friløber, og også Jakob Johansson havde en fin mulighed for pausen.

Man skulle dog helt hen til indledningen på anden halvleg før kampens første scoring kom. Netop indskiftede Jubril Adedeji pressede højt, Jakob Johansson erobrede og sparkede HB Køge foran.

Efter føringen begyndte gæsterne at røre på sig, og fik i perioder vist, hvorfor holdet spiller med helt i toppen af rækken. Længe forsvarede HB Køge sig dog fremragende, og i målet spillede Kevin Mendoza en stærk kamp, og leverede flere fine indgreb.

Ti minutter før tid lykkedes det dog Steven Enna at udligne, men bare tre minutter senere var Jakob Johansson på pletten for anden gang i kampen, og bragte HB Køge foran på ny.

Fredericia pressede voldsomt på i slutminutterne, men længe stod HB Køges defensiv stærkt og lykkedes med at afvise Fredericias offensiv. Da de fire annoncerede tillægsminutter var gået var HB Køge stadig i front, men fire og et halvt minut inde i opgøret dukkede Nikolaj Ritter op og sendte en sen udligning i kassen.

HB Køges næste kamp spilles på onsdag den 30. oktober kl. 18.00, hvor AaB kommer på besøg i Sydbank Pokalens 1/8-finale.

 

Fredericia – HB Køge // 2 – 2

0-1 // Jakob Johansson (57.)

1-1 // Steven Enna (80.)

1-2 // Jakob Johansson (83.)

2-2 // Nikolaj Ritter (90.+5)

 

Udvisning

Mark Gundelach, HB Køge (90.)

 

HB Køges startopstilling

Kevin Mendoza

Mark Gundelach

Jean Claude Bozga

Matthew Briggs

Christian Overby

Tobias Christensen

Martin Jensen

Martin Vingaard

Mathias Høst

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Jubril Adedeji ind // Mathias Høst ud (56.)

Marian Huja ind // Jakob Johansson ud (86.)

Oliver Sonne ind // Martin Jensen ud (87.)

 

Tilskuertal

705 tilskuere på Monjasa Park