Fremad Amager – HB Køge

Fremad Amager 2 - 0 HB Køge
07 maj 2017

HB Køge tabte søndag eftermiddag 2-0 i Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager var værter i 29. runde af NordicBet LIGAEN.

Hjemmeholdet fik en decideret drømmestart da holdet allerede efter tre minutters spil kom foran efter et hjørnespark, som HB Køge ikke fik sendt ud af farezonen inden forsvarsspilleren Mads Gabel sparkede bolden ind bag Andreas Hansen i HB Køges mål.

Målet rystede tydeligt HB Køgespillerne, der før pausen havde mere end svært ved at få spillet til at hænge sammen. Dog havde Marc Rochester efter ni minutter en god mulighed, da han slap alene igennem i venstresiden. Hjemmeholdets Alexander Horsebøg i målet reddede dog Rochesters forsøg.

I den anden ende fik den tidligere HB Køge-angriber Anders Kaagh en glimrende mulighed da han slap fri af HB Køges offsidefælde og kom i frit løb mod Andreas Hansens mål. I stedet for at sparke mod mål valgte Kaagh uselvisk at spille på tværs. Heldigvis for HB Køge var afleveringen en anelse upræcis, og Andreas Hansen kunne samle bolden op.

En håndfuld minutter senere gik det dog galt og hjemmeholdet kom på 2-0. Målet sat ind på et straffespark begået af Daniel Arrocha. 

Fra anden halvlegs start var det tydeligt, at HB Køge var opsatte på at levere en bedre indsats end i de første 45 minutter, og allerede tre minutter efter pausen kunne HB Køge have fået en perfekt start på halvlegen. En høj og præcis aflevering på tværs af banen endte hos Kristian Andersen, der satte en mand og kom fri til skud. I to omgange fik Alexander Horsebøg dog reddet og forhindret en reducering.

HB Køge var generelt bedre med efter pausen, men hjemmeholdet forsvarede sig godt. Det gjorde det svært for HB Køge at skabe mere end halve chancer. Anden halvleg var således en meget jævnbyrdig forestilling, hvor der ikke for alvor blev tvivl om resultatet.

I kampens overtid var HB Køge tæt på en reducering, men anfører Henrik Madsens forsøg fra kanten af feltet blev blokeret. Kort efter lød dommerens sidste fløjt, og HB Køge måtte skuffede tage fra Sundby Idrætspark med et nederlag på 0-2.

Næste kamp spilles allerede på torsdag den 11. maj kl. 18.00 på Castus Park mod Fredericia.

Mål

1-0 // Mads Gabel (3.)

2-0 // Olcay Senoglu, str. (36.)

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Alexander Bah

Kristian Andersen

Marc Rochester

Udskiftninger

Ahmed Hassan ind // Kristian Andersen ud (62.)

Gustav Gjøg ind // Mark Gundelach ud (78.)

Daniel Stückler ind // Lee Rochester ud (78.)

Tilskuertal

1.034 tilskuere i Sundby Idrætspark