Fremad Amager – HB Køge

Fr. Amager 1 - 1 HB Køge
21 nov 2019 - 19:00Sundby Idrætspark

HB Køge og Fremad Amager delte pointene mellem sig i efterårets sidste NordicBet LIGA-kamp da de to hold torsdag aften mødtes i Sundby Idrætspark, hvor regnen langsomt dalede ned fra oven på en råkold novemberaften.

Hos HB Køge var der et par ændringer i startopstillingen i forhold til sidste uges hjemmekamp mod Nykøbing FC, og begge ændringer var i det centrale forsvar, hvor en skadet Jean Claude Bozga var afløst af Magnus Wørts, mens Matthew Briggs, der var tilbagevendt efter en tur med landsholdet, afløste Marian Huja.

HB Køge startede kampen bedst, og var også holdet der kom frem til kampens første store chance, men Dannevang i Fremad Amager-målet leverede en glimrende redning og holdt HB Køge fra fadet.

Midtvejs i halvlegen fortsatte en god periode for HB Køge, mens hjemmeholdet dog efter en halv time også kom frem til deres største chance i første halvleg. Uden at det dog gav udbytte.

Fra anden halvlegs start var det Fremad Amager måtte Kevin Mendoza i aktion tidligt i halvlegen, men keeperen reddede til hjørnespark i fin stil, men også i den modsatte ende skete der ting og sager i indledningen på kampens anden halvdel.

Efter 53 minutter blev Tobias Christensen nemlig nedlagt i feltet. Straffespark til HB Køge og stensikker scoring af topscorer Martin Koch Helsted.

I den følgende periode kom Fremad Amager langt mere på bolden, og mod slutningen fik de etableret et pres mod HB Køges mål. Længe så det dog ud til at HB Køge kunne holde stand, men tre minutter før tid bankede Lukas Engel til bolden fra distancen, hvorefter han kunne se bolden stryge fladt ind i målet helt ude ved stolpen.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, som dermed sluttede uden vinder. HB Køge overvintrer dermed midt i tabellen – på sjettepladsen – inden forårssæsonens 15 resterende spillerunder.

Selvom der var tale om årets sidste kamp i NordicBet LIGAEN, så er HB Køges efterårssæson bestemt ikk slut endnu. På onsdag den 27. november kl. 18.00 spiller HB Køge nemlig på hjemmebane mod AaB i Sydbank Pokalen.

Fremad Amager – HB Køge // 1 – 1

0-1 // Martin Koch Helsted, str. (53.)

1-1 // Lukas Engel (87.)

HB Køges startopstilling

Kevin Mendoza

Mark Gundelach

Magnus Wørts

Matthew Briggs

Christian Overby

Tobias Christensen

Martin Jensen

Martin Vingaard

Mathias Høst

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Liam Jordan ind // Mathias Høst ud (61.)

Stephan Petersen ind // Martin Koch Helsted ud (74.)

Magnus Häuser ind // Martin Jensen ud (84.)

Tilskuertal

875 tilskuere i Sundby Idrætspark