HB Køge – AaB

HB Køge 0 - 3 AaB
21 mar 2010

Da AaB senest var på besøg hos HB Køge afgjorde nordjyderne reelt kampen efter bare ni minutter da holdet med tre lynscoringer havde bragt sig foran 3-0.

 

Så hurtigt gik det ikke i dag på Køge Stadion.

 

HB Køge var nemlig rigtig godt med mod nordjyderne og et par løse muligheder var der også til blandt Quincy Antipas og Henrik Toft, men et føringsmål til Auris tropper blev det ikke til.

 

Det – føringsmålet – satte AaB sig imidlertid på. Omtrent midtvejs i første halvleg blev en lang bold fra gæsternes forsvarskæde sparket frem mod Ronnie Schwartz. Mikkel Christoffersen mistimede sit planlagte hovedstødsindgreb og sendte AaB-angriberen i frit løb mod Lars Bjerrings bur. Den chance missede unge Schwartz ikke. 1-0 til AaB.

 

HBK lod sig dog ikke slå ud af scoringen og flere gange var det mere end tæt på, at udligningen kunne være blevet sendt ind bag Karim Zaza. Skarpheden manglede dog og ved pausen var stillingen altså 1-0 til AaB

HB Køge kunne dog sagtens være indsatsen bekendt, og udviklingen fra de to klubbers seneste indbyrdes møde var i den grad til at få øje på. Derfor var det også noget af en kold spand vand at få kylet i hovedet, da dommer Jakob Kehlet elleve minutter efter pausen fløjtede for straffespark til AaB og i samme moment præsenterede Nicklas Svendsen for det røde kort.

 

Straffesparket kunne Lars Bjerring ikke gøre meget ved, og bare tre minutter efter Michael Jakobsens 2-0-scoring kunne Ronnie Schwartz lukke og slukke med sin anden og AaBs tredje scoring.

 

Resten af kampen var der ikke megen dramatik over. HB Køge sluttede af med tre hjørnespark på stribe og Ronnie Schwartz ramte overliggeren i overtiden, men flere scoringer blev det ikke til.

 

På torsdag kl. 18.00 skal HBK en tur til Brøndby – husk i den forbindelse, at Svanerne arrangerer gratis bustur til den kamp.

 

Mål

0-1 // Ronnie Schwartz (24.)

0-2 // Michael Jakobsen (57.)

0-3 // Ronnie Schwartz (59.)

 

Advarsler

Quincy Antipas, HB Køge

Kenneth Emil Petersen, AaB

 

Udvisning

Nicklas Svendsen, HB Køge (57.)

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Kenneth Sørensen

Stefan Hansen

Mikkel Christoffersen

Nicklas Svendsen

Quincy Antipas

Lasse Kronborg

Nicolaj Madsen

Mads Laudrup

Bo Storm

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Martin Arlofelt ind // Quincy Antipas ud (61.)

Mark Leth Pedersen ind // Henrik Toft ud (69.)

Marcel Rømer ind // Lasse Kronborg ud (74.)

 

Tilskuertal

1.241 tilskuere på Køge Stadion