HB Køge – AaB

HB Køge 1 - 4 AaB
27 aug 2011

Et kraftigt regnvejr havde lavet græstæppet på SEAS-NVE Park om til et større poolområde, men takket være masser af frivillig arbejdskraft var det lykkedes at få pumpet det meste af vandet væk og gjort banen klar til kamp.

 

Banen var dog stadig våd og ekstrem glat, og det var netop det glatte underlag der indirekte var en af årsagerne til AaBs hurtige føringsmål bare fem minutter inde i kampen. To HBK-spillere gled på det våde græstæppe, Rasmus Würtz opfangede bolden og sparkede den via Thomas G. Christensens hårtop op i det ene målhjørne uden chance for Morten H. Jensen i HBK-målet.

 

Midtvejs i halvleg var det en vandpyt der gjorde, at fremadstormende Morten H. Jensen blev fanget på mellemhånd. Bolden hang simpelthen fast i det våde græs og så kunne Henrik Dalsgaard let sparke bolden i det tomme net.

 

Efter pausen formåede HB Køge at etablere et lille pres mod gæsternes mål, men det var småt med de helt åbne målchancer. Det lykkedes dog for HB Køge at få reduceret da den store amerikanske midterforsvarer Brad Rusin kom højest ved et hjørnespark og headede bolden i mål.

 

HB Køge fik nu for alvor tro på at det kunne lykkedes at fremtvinge en udligning, men i den anden ende snød Nicklas Helenius et par mand, trak ind feltet og sparkede bolden i nettet.

 

Med fem minutter tilbage af opgøret fik Brad Rusin en stor chance for at bringe fornyet spænding ind i opgøret, men AaB-keeperen leverede en fremragende redning på Rusins afslutning. Den fremragende redning ændrer dog ikke på at Rusin burde have udnyttet Bo Storms glimrende forarbejde og gjort det til 2-3.

 

I stedet gik AaB i overtiden ned og gjorde det til 4-1 på et tidspunkt hvor HB Køge havde smidt en ekstra mand frem i angrebet.

 

På tirsdag skal HB Køge igen i aktion når det kl. 18.30 går løs på Gentofte Stadion i pokalkampen mod HIK. 

 

Mål

0-1 // Rasmus Würtz (5.)

0-2 // Henrik Dalsgaard (28.)

1-2 // Brad Rusin (58.)

1-3 // Nicklas Helenius (68.)

1-4 // Anders Due (87.)

 

Advarsler

Ingen

 

HB Køges startopstilling

Morten Haastrup Jensen

Thomas Sørensen

Thomas Guldborg Christensen

Brad Rusin

Simon Richter

Martin Christensen

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Bo Storm

Adeola Runsewe

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Marc Rochester Sørensen ind // Martin Christensen ud (46.)

Lasse Kronborg ind // Marcel Rømer ud (61.)

 

Tilskuertal

2.021 tilskuere på SEAS-NVE Park