HB Køge – AaB

HB Køge 1 - 1 AaB
19 mar 2012

Med tre point i sidste weekend var det et HB Køge-hold med selvtilliden i top der mandag aften løb ind til årets første hjemmekamp.

 

Og det var fra kampens start til at se at HBK-spillerne var fulde af selvtillid. Hjemmeholdet tog straks initiativet i en kamp, hvor et velfungerende presspil forhindrede modstanderne fra AaB i at få spillet til at flyde, en stærk defensiv holdt jyderne fra store chancer og i angrebet blev der produceret flere gode muligheder.

 

Det var derfor fuldt fortjent at HB Køge tog føringen i første halvleg da Stefan Hansen steg til vejrs og headede bolden i nettet.

 

Inden da havde HB Køge tilstillet sig et par gode chancer, men blandt andet Adeola Runsewe havde ikke indstillet sigtekornet. Helt alene med AaB-keeperen missede nigerianeren i to forsøg.

 

En pauseføring på 1-0 var derfor for lille målt på spil- og chancefordeling, og efter pausen fortsatte billedet.

 

HB Køge spillede bolden godt rundt med masser af selvtillid mens jydernes offensiv ikke fik meget ud af anstrengelserne.

Ingen kunne derfor have brokket sig hvis HB Køge i løbet af anden halvleg havde øget føringen. Det skete bare ikke, og så skete der i stedet det som man så ofte ser i foldboldkampe når det ene hold ikke får lukket kampen i tide.

 

Bare tre minutter før tid dukkede AaBs Jeppe Curth nemlig op og udnyttede en sjælden fejl i en ellers stære HBK-defensiv, og så stod det pludselig 1-1. Stik mod spil og chancer og der var vist ingen blandt de cirka 2.500 tilskuere på SEAS-NVE Park der uden at lyve kunne kalde det slutresultat fortjent.

 

HBK-spillerne var efter kampen ærgerlige og stemningen i omklædningsrummet var trykket. Det ændrer dog ikke på at man mandag aften leverede en rigtig god gang fodbold og når ærgrelsen har lagt sig, så er der rigtig mange positive ting at tage med frem mod de kommende kampe i Superligaen

 

Mål
1-0 // Stefan Hansen
1-1 // Jeppe Curth

 

HB Køges startopstilling
Morten H. Jensen
Ronnie Bendtsen
Thomas G. Christensen
Stefan Hansen
Andreas Sørensen
Martin Christensen
Lasse Kronborg
Marcel Rømer
Lee Rochester Sørensen
Nicolaj Madsen
Adeola Runsewe

 

Udskiftninger
Simon Richter ind // Ronnie Bendtsen ud
Marc Rochester Sørensen ind // Lee Rochester Sørenden ud
Kristian Geertsen ind // Andreas Sørensen ud

 

Tilskuertal

2.459 tilskuere på SEAS-NVE Park