HB Køge – AaB

HB Køge 0 - 3 AaB
27 nov 2019 - 18:00Capelli Sport Stadion

Årets sidste kamp for HB Køges vedkommende blev onsdag aften afviklet da AaB lagde vejen forbi Capelli Sport Stadion i Sydbank Pokalens 1/8-finale.

HB Køge spillede en fin kamp mod de nordjyske gæster, der aktuelt indtager femtepladsen i Superligaen, og selvom bolden i perioder blev spillet fint rundt i jagten på en åbning i gæsternes defensiv, så var det før pausen sjældent, at det blev rigtig farligt i AaB-feltet. De gæstende nordjyder stod godt på banen, og viste særligt i omstillingsspillet, at holdet er vant til et højere tempo i landets bedste række.

AaB tog føringen i kampen efter 24 minutter da Lucas Andersen med en skarp stikning spillede Oliver Abildgaard fri til scoring.

HB Køges bedste mulighed i kampen tilfaldt Martin Koch Helsted, som en håndfuld minutter før pausen fra distancen bankede mod mål efter fint oplæg af Jubril Adedeji. Andreas Hansen i AaB-målet fik dog greb om bolden.

Kampbilledet efter pausen lignede til forveksling billedet fra første halvleg. HB Køge fik i perioder spillet bolden godt rundt, og kom ud over kanterne, men AaB-defensiven forsvarede godt, og offensiven viste at de var klar når HB Køge åbnede sig bagude.

Iver Fossum sparkede en retur i kassen til 2-0, mens Liam Jordan lidt senere var tæt på en reducering i den anden ende. Mod slutningen blev det 3-0 da Tom van Weert snød sin oppasser og fra kanten af feltet sparkede bolden fladt i mål via stolpen.

Tak for opbakningen til de mere end 1.600 tilskuere, der trods regn og kulde havde fundet vej til årets sidste kamp på Capelli Sport Stadion. 

 

HB Køge – AaB // 0 – 3

0-1 // Oliver Abildgaard (24.)

0-2 // Iver Fossum (59.)

0-3 // Tom van Weert (86.)

 

HB Køges startopstilling

Kevin Mendoza

Mark Gundelach

Magnus Wørts

Matthew Briggs

Christian Overby

Tobias Christensen

Magnus Häuser

Martin Vingaard

Jubril Adedeji

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Liam Jordan ind // Magnus Häuser ud (46.)

Stephan Petersen ind // Martin Koch Helsted ud (56.)

Marius Elvius (U19) ind // Jubril Adedeji ud (80.)