HB Køge – AaB

HB Køge 1 - 0 AaB
06 nov 2021 - 15:00Capelli Sport Stadion

Der var lagt op til et brag af en fodboldfest, da de nordjyske prygelknabe fra AaB kom på besøg på Capelli Sport Stadion lørdag eftermiddag og de forsvarende danske mestre skulle kæmpe for at udbygge føringen i landets bedste fodboldrække. Og kæmpet blev der i den grad også.

Allerede i kampens indledende minutter stod det klart, at det ville blive en udfordrende dag for Gjensidige Kvindeligaens førerhold, men det hjalp på stemningen på tribunen, da den nyslåede landsholdsspiller Cecilie Fløe efter blev 13 minutters spil drejede benet rundt om den nærmeste forsvarsspiller og vippede et Hornemann-indlæg i det lange målhjørne. 

Herefter blev det en ekstra udfordrende kamp, hvor de bolsjestribede gæster ikke nødvendigvis kom mere på bolden, men udfordringerne mod HB Køge blev større og det resulterede i uskarpe opspil og problemer med sikkerheden i selvtilliden. Ikke desto mindre gik svanerne til pause foran med en enkel.

Anden halvleg ændrede ikke kampbilledet meget. Gæsterne fra “Nordens Paris” holdte fast i det, de formåede at skabe og det betød, at HB Køge havde problemer med mange facetter af spillet. Det holdte hårdt, men til sidst endte det alligevel med en vigtig sejr forud for et tæt kampprogram med kampe i UEFA Women’s Champions League og Gjensidige Kvindeligaen.

HB Køge – AaB // 1-0 (1-0)

1-0 // Cecilie Fløe (13. minut).

 

HB Køge opstilling:

Kaylan Marckese

Emma Færge

Selma Svendsen

Maria Uhre

Signe Markvardsen

Sofie Hornemann

Lauren Sajewich

Sara Jankovska

Cornelia Kramer

Cecilie Fløe

Kyra Carusa

 

Udskiftning:

Maria Uhre Nielsen ud // Laura Guldbjerg-Pedersen ind // (60. min.)

Cornelia Kramer ud // Maddie Pokorny ind // (60. min.)

Sofie Hornemann ud // Cilje Ostenfeld ind // (80. min.)