HB Køge – AB

HB Køge 2 - 2 AB
08 aug 2012

Det var et skadesramt HB Køge-mandskab der onsdag aften tørnede sammen med AB på SEAS-NVE Park.

 

Især forsvaret var hårdt ramt med skader til Brad Rusin og Thobias Ndungu. Det gav startdebut til Nicolai Riise, der havde den normale venstreback Andreas Sørensen ved sin side.

 

På midtbanen var der debut til Vito Hammershøy-Mistrati, der erstattede Marcel Rømer, der sad ude med en skade.

 

Kampen var blot ti minutter gammel da Marc Dal Hende slap igennem og scorede bag Morten H. Jensen, der ikke kunne gøre noget i situationen.

 

HB Køge havde svært ved at få spillet til at hænge sammen, og offensivt var det ikke mange chancer der blev skabt. Vito Hammershøy-Mistrati havde et fint forsøg fra distancen, men Rune Pedersen i AB-målet greb sikkert ind.

 

Efterhånden som første halvleg nærmede sig sin afslutning lignede det mere og mere at AB ville fastholde føringen, men i halvlegens overtid tilkæmpede Anders Kaagh sig et straffespark som Nicolaj Madsen sikkert udnyttede.

 

Madsen var i øvrigt sendt ned i midterforsvaret som erstatning for Andreas Sørensen, der fem minutter tidligere måtte forlade banen med noget der lignede en fiberskade.

 

Efter pausen fortsatte billedet af to hold der ikke skabte mange chancer. Igen lykkedes det dog AB at bringe sig foran. Denne gang ved Kevin Bechmann Timm.

 

Nu jagtede HB Køge en udligning, men det var sjældent at det det blev rigtig farligt.

 

Alligevel lykkedes det HB Køge at få udlignet. Et frisparksindlæg fra venstresiden havnede hos topscorer Anders Kaagh, der nettede for tredje kamp i træk.

 

Scoringen gjorde noget ved HB Køge, der fik spillet til at køre væsentligt bedre, og i kampens sidste ti minutter var det flere gange tæt på en ny HBK-scoring. Tættest på var Anders Kaagh, der pludselig stod med bolden for fødderne i AB-feltet. HBK-topscoreren fyrede af med det samme, men bolden strøg lige forbi AB-målet, og derved blev det ved 2-2. Et resultat som HB Køge kan være bedst tilfredse med set over hele kampen.

 

Mål

0-1 // Marc Dal Hende (10.)

1-1 // Nicolaj Madsen, str. (45.)

1-2 // Kevin Bechmann Timm (70.)

2-2 // Anders Kaagh (80.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Shawn Nicklaw

Nicolai Riise Madsen

Andreas Sørensen

Simon Richter

Martin Christensen

Vito Hammershøy-Mistrati

Nicolaj Madsen

Marc Rochester Sørensen

Lars Brøgger

Anders Kaagh

 

Udskiftninger
Fabinho ind // Andreas Sørensen ud (40.)
Andreas Baes ind // Martin Christensen ud (46.)
Nikola Saric ind // Marc Rochester Sørensen ud (75.)

 

Tilskuertal

1.033 tilskuere på SEAS-NVE Park