HB Køge – AB

HB Køge 1 - 0 AB
18 sep 2016

HB Køge skulle søndag eftermiddag forsøge at følge op på sidste uges flotte 2-0-sejr ude over Vejle. Modstanderen på Castus Park var oprykkerne fra AB, der stadig jagter deres første sejr i sæsonen.

 

Cheftræner Henrik Lehm havde som optakt til kampen talt om at han ser AB som et hold, der er bedre end deres placering, og han og spillerne gik således til opgaven med en fornødne respekt for modstanderen.

 

AB kom blæsende fra start med aggressivt pres. AB-presset gjorde det svært for HB Køge at få gang i spillet, og derfor var det ikke poleret fodbold de 1.231 tilskuere var vidner til før pausen, og da det meste af spillet foregik mellem felterne var der ikke mange målchancer undervejs. Til gengæld var der nærkampe og masser af hårdt arbejde hele vejen rundt.

 

En af de første chancer i kampen tilfaldt Lee Rochester efter 27 minutter efter fint forarbejde af Alexander Bah og Kristian Andersen i venstresiden. Rochester afslutning gik dog en meters penge forbi AB-målet.

 

Seks minutter måtte tilskuerne vente på næste afslutning, og også den stod der HB Køge på. Alexander Bah sendte bolden videre til indskiftede Jeppe Simonsen, der med et frækt træk kom forbi sin modstander for derefter at sparke bolden i mål helt ude ved stolpen. Flot scoring af lynhurtige Simonsen, der altså kom på tavlen for anden kamp i træk.

 

Kort før pausen var det tæt på 2-0. Et godt sparket frispark fra Kristian Andersen endte med et knaldhårdt hovedstød på overliggeren og altså bare få centimeter fra en pauseføring på 2-0.

 

Efter pausen fik HB Køge tilspillet sig overtaget, og ti minutter efter pausen var det af flere omgange tæt på en øget føring til HB Køge. Men små held og små mirakler på stregen af den pauseindskiftede AB-keeper Mark Jensen holdt AB inde i kampen efter afslutninger fra Gambi, Simonsen og ligeledes pauseindskiftede Mads Juel Andersen.

 

Defensivt stod HB Køge igen stærkt, og det var ikke meget AB kom frem til undervejs, og derfor var det også helt fortjent at det i sidste ende var HB Køge der løb med sejren og de tre point. Tre point der faktisk sender HB Køge til tops i 1. Division inden næste uges udekamp mod Superliganedrykkerne fra Hobro, der indtager fjerdepladsen.

HB Køge – AB // 1 – 0

1-0 // Jeppe Simonsen (33.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Kristian Andersen

Henrik Madsen

Alexander Bah

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Jeppe Simonsen ind // Marc Rochester ud (11.)

Mads Juel Andersen ind // Daniel Arrocha ud (46.)

Sadik Krdzic ind // Lee Rochester ud (83.)

 

Tilskuertal

1.231 tilskuere på Castus Park