HB Køge – AC Horsens

HB Køge 2 - 1 AC Horsens
29 apr 2012

HB Køge var hårdt ramt af afbud da de søndag eftermiddag tørnede sammen med AC Horsens for tredje gang på elleve dage. Anfører Thomas G. Christensen var ude med sygdom, topscorer Nicolaj Madsen og Bo Storm var ude med skader mens Adeola Runsewe afsonede sin sidste karantænedag.

 

Trods de mange afbud var det HB Køge der lagde bedst ud – opsatte på revanche efter nederlaget i pokalsemifinalen.

Kampen var et kvarter gammel da Martin Christen var tæt på at bringe HB Køge i front, men den ellers glimrende afslutning røg i sidenettet.

 

Midtvejs i halvlegen kom gæsternes Martin Retov frem til en større chance, men også han sparkede i sidenettet.

 

Senere i halvlegen fik Horsens en endnu større chance for at bringe sig i front, da kampens dommer fløjtede for straffespark begået af Lasse Kronborg. Keeper Morten H. Jensen reddede dog i flot stil og sikrede, at første halvleg sluttede uden scoringer.

 

Efter pausen startede Horsens bedst, men stille og roligt arbejdede HB Køge sig frem til spilovertaget, og det var derfor helt fortjent da Svanerne bragte sig på 1-0.

 

Martin Christensen blev sendt afsted på venstrekanten, snørrede gæsternes back og lagde et indlæg ind i panden på Tobias Thomsen der scorede sit andet sæsonmål.

 

Senere blev det 2-0 da Thomas Sørensen lagde et indlæg ind i feltet. Indlægget sejlede henover venner og fjender og andede i det lange hjørne. Flot mål, selvom det vistnok var ment som en afslutning.

 

Mod slutningen af kampen fik gæsterne reduceret en enkelt gang, men det hele endte med en fortjent sejr til HB Køge. Den tredje i foråret og den første på hjemmebane siden 3-0-sejren over Silkeborg i efteråret.

 

Advarsler, HB Køge
Marc Rochester Sørensen, Lasse Kronborg, Marcel Rømer og Thomas Sørensen

 

Mål

1-0 // Tobias Thomsen
2-0 // Thomas Sørensen
2-1 // Martin Spelmann

 

HB Køges startopstilling
Morten H. Jensen
Thomas Sørensen
Brad Rusin
Stefan Hansen
Simon Richter
Fabinho
Lasse Kronborg
Marcel Rømer
Martin Christensen
Marc Rochester Sørensen
Tobias Thomsen

 

Udskiftninger
Mads Laudrup ind // Fabinho ud (67.)
Ronnie Bendtsen ind // Martin Christensen ud (78.)
Kristian Geertsen ind // Brad Rusin ud (88.)

 

Tilskuertal
1.803 tilskuere på SEAS-NVE Park