HB Køge – AC Horsens

HB Køge 2 - 0 AC Horsens
01 nov 2021 - 18:30Capelli Sport Stadion

HB Køge slog igen Horsens med 2-0.  

HB Køge tog mandag aften hjemme imod gæsterne fra AC Horsens, som man slog med 2-0 i sæsondebuten tidligere på sæsonen. HB Køge skulle således forsøge at gøre kunsten efter denne aften på Capelli Sport Stadion. Det skulle dog vise sig, at HB Køge kom godt fra land i forhold til at lykkedes med dette.

Allerede efter fire minutter kom HB Køge foran, da Pierre Larsen slog en perfekt dybdebold afsted til en fremadstormende Joachim Rothmann. Rothmann lavede en skudfinte, tog den over til sit højreben og lagde den videre til Effiong Nsunugsi, der med stor sikkerhed lagde den højt i målet. 

Efter 18 minutter faldt Horsens første chance, da Aron Sigurdayson afsluttede udefra, men Oskar Snorre i målet hev en fremragende redning frem. Herefter stod der også mest Horsens på boldbesiddelsen, hvor de pressede langt tilbage og faktisk havde flere chancer. Dog formåede HB Køge at holde stand og havde faktisk en stor chance kort for pausefløjt. Her sparkede Daniel Thøgersen et frispark på undersiden af overliggeren, men bolden krydsede desværre ikke linjen. HB Køge gik således på pause foran 1-0 efter det tidlige føringsmål af Effiong Nsungusi. 

Fra anden halvlegs start valgte Cheftræner Daniel Agger at sætte Marius Elvius og Janus Seehusen på banen, der erstattede Oscar Buch og Emilio Simonsen. HB Køge kom godt ud til anden halvleg og efter kort tid tilspillede de sig en stor chance. Effiong Nsungusi hev flot en høj bold ned med en mand i ryggen og lagde den af til Mike Jensen, der sendte Rothmann afsted. Hans afslutningen blev dog pareret ud til et hjørnespark. 

Herefter satte Horsens sig igen på spillet, men det blev også en lidt mere rodet affære med mange gule kort og spilafbrydelser. Horsens begyndte langsomt at satse mere og mere som halvlegen skred frem, hvilket også gav plads til, at HB Køge kunne lukrere på omstillingerne. 

Det skete efter 70 minutter, da HB Køge slog en kontra efter et hjørnespark til AC Horsens. Her endte Pierre Larsen med en afslutning fra en snæver vinkel, som Horsens Matej Delac flot reddede. På det efterfølgende hjørnespark lagde Pierre Larsen den indover, hvor Nemanja Cavnic steg til vejrs og headede den flot i mål til stillingen 2-0 til HB Køge. 

Horsens havde flere store chancer, men formåede ikke at få udnyttet dem. Det betød, at HB Køge hentede tre vigtige point til kontoen efter en flot arbejdsindsats fra mandskabet, da gav alt for at få sejren i hus. 

HB Køge – Nykøbing FC  // 2-0 (1-0)

1-0 // Effiong Nsungsi (4. minut)
2-0 // Nemanja Cavnic (78. minut)

 

HB Køge opstilling:

Oskar Snorre
Pierre Larsen
Nemanja Cavnic
Eddi Gommes
Daniel Jørgensen
Casper Jørgensen
Mike Jensen
Oscar Buch
Emilio Simonsen
Effiong Nsungusi
Joachim Rothmann 

Udskiftning:

Emilio Simonsen ud // Janus Seehusen ind // (45. min.)

Oscar Buch ud // Marius Elvius ind // (45. min.)

Joachim Rothmann ud // Frank Assinki ind // (81. min.)

833 tilskuere på Capelli Sport Stadion i Køge