HB Køge – AGF

HB Køge 4 - 2 AGF
29 maj 2011

4.221 tilskuere havde taget imod tilbuddet om gratis fodbold på SEAS-NVE Park, hvor der var lagt op til fodbold- og oprykningsbrag mellem HB Køge og AGF. De mange tilskuere skabte en flot ramme om kampen, og på banen leverede spillerne også varen overfor de mange tilskuere.

 

Godt nok var det AGF der var først til at komme på måltavlen. AGF, der inden dagens kamp blot havde tabt en af holdet 29 kampe i sæsonen, kom nemlig foran efter et kvarter da Sanel Kapidzic sparkede bolden fladt ind under Morten H. Jensen, der forgæves forsøgte at redde afslutningen.

 

Der gik dog bare fire minutter før det blev 1-1. Som i tirsdagens kamp på udebane mod FC Fyn brugte Nicolaj Madsen nemlig hovedet og gjorde sig selv til målscorer, da han tæt under mål headede et hårdt indlæg fra venstresiden i nettet, og bare to minutter senere slog Lee Rochester Sørensen til med et flot, flot mål.

 

Fra 25 meter sparkede den U/17-landsholdsspilleren bolden i kassen på flotteste vis uden chance for en flyvende Steffen Rasmussen. Lee Rochester Sørensen havde sammen med brormand Marc fået chancen fra start, og begge leverede et par gode præstationer.

 

HB Køges føring så længe ud til at holde til pausen, men kort før pausefløjtet stod Stephan Petersen fri i AGFs venstreside, og han kunne lægge bolden over i det lange hjørne til pausestillingen 2-2.

 

I anden halvleg fortsatte det flotte fodbold med to hold der gerne ville give tilskuerne en god oplevelse. HB Køge havde bolden mest og skabte flest chancer, og derfor var det ganske fortjent, at Auris tropper tog føringen med 25 minutter tilbage af kampen. Målscorer var Marc Rochester Sørensen, der spillede en god kamp på kanten og altså krydrede indsatsen med sin første scoring i HBK-trøjen.

 

HB Køge fastholdt det spillemæssige overtag, og i kampens sidste kvarter var der flere store chancer. Mads Laudrup havde en god mulighed, og også Tobias Thomsen, Nicolaj Madsen og Martin Christensen forsøgte sig uden held. I kampens overtid lykkedes det dog at udbygge føringen til 4-2 da Bo Storm slap alene igennem. Hans første afslutning prellede af på indersiden af stolpen, men indskiftede Storm var hurtigt over returen og bankede bolden op i nettaget til et stort jubelbrøl fra de mange tilskuere, der samtidig fik hyldet heltene der har sørget for, at HB Køge i næste sæson spiller med blandt de bedste; i Superligaen.

Mål

0-1 // Sanel Kapidzic (15.)

1-1 // Nicolaj Madsen (19.)

2-1 // Lee Rochester Sørensen (21.)

2-2 // Stephan Petersen (45.)

3-2 // Marc Rochester Sørensen (67.)

4-2 // Bo Storm (90.)

 

Advarsler, HB Køge

Ingen

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Søren Nielsen

Stefan Hansen

Morten Nielsen

Andreas Sørensen

Martin Christensen

Lasse Kronborg

Nicolaj Madsen

Marc Rochester Sørensen

Lee Rochester Sørensen

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Bo Storm ind // Simon Makienok Christoffersen ud (46.)

Mads Laudrup ind // Lasse Kronborg ud (64.)

Tobias Thomsen ind // Lee Rochester Sørensen ud (86.)

 

Tilskuertal

4.221 tilskuere på SEAS-NVE Park (sæsonrekord)