HB Køge – AGF

HB Køge 0 - 2 AGF
17 sep 2011

De berømte marginaler var i den grad ikke med HB Køge i lørdagens Superligakamp på SEAS-NVE Park i Herfølge, hvor AGF havde lagt vejen forbi. HB Køge blev undervejs snydt for en – måske to – scoringer i opgøret, der endte med en sejr på 2-0 til de jyske gæster.

 

Begge scoringer faldt før pausen, og begge var sat ind af måltyven Graulund, der første gang nettede efter 11 minutter da han modtog bolden midt i feltet og sikkert sparkede læderkuglen i kassen. Syv minutter før pausen var han igen på pletten og passerede for anden gang i kampen Morten Haastrup Jensen i HBK-målet. I første halvleg følte HB Køge sig i øvrigt snydt for en scoring, da Simon Makienok Christoffersen blev vinket offside. En kendelse, der ikke var udbredt tilfredshed med rundt om på SEAS-NVE Park.

 

Efter pausen fik HB Køge lagt et lille pres mod AGF-målet, og blandt andet Simon Christoffersen og Marcel Rømer havde store chancer. Begge gange fik AGF-keeper Steffen Rasmussen dog forhindret en HBK-reducering.

 

Med femten minutter tilbage af kampen var AGF-keeperen imidlertid ikke i nærheden af at forhindre Nicolaj Madsens afslutning, der sad helt oppe under overliggeren. Bolden tog undersiden af tværribben og fortsatte derefter ned på den rigtige side af mållinien. Desværre for HB Køge så hverken dommer eller linievogter situationen fra en vinkel, hvor de kunne vinke bolden inde. En frustrerende situation.

 

Kampen blev spillet til ende uden yderligere scoringer, og derfor kunne AGF trække sig tilbage med en sejr på 2-0.

 

Mål

0-1 // Peter Graulund

0-2 // Peter Graulund

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Kristian Geertsen

Thomas Sørensen

Stefan Hansen

Ronnie Bendtsen

Martin Christensen

Nicolaj Madsen

Marcel Rømer

Bo Storm

Adeola Runsewe

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Marc Rochester Sørensen ind // Martin Christensen ud

Fabinho ind // Marcel Rømer ud

Lee Rochester Sørensen ind // Bo Storm ud

 

Tilskuertal

3.003 tilskuere på SEAS-NVE Park