HB Køge – AGF

HB Køge 0 - 0 AGF
14 aug 2014

Der var fra starten lagt op til drama på SEAS-NVE Park. Svanerne ville mægtig gerne vise hvor langt de var kommet med den nye stil og AGF måtte vaske nederlaget på hjemmebane til Viborg af sig og gik stenhårdt efter sejren også. 

 

Henrik Pedersens nye stil med højt pres og evig aggressiv boldjagt er så småt ved at være kørt ind hos HB Køges unge tropper. Det var som om HB Køge var hurtigere på og med bolden og der var fart i omstillingerne hver gang HB Køge havde erobret bolden.

Kampen var også præget af mange fysiske dueller hvor der blev givet og taget fra begge sider. Der var ingen af parterne der rigtig ville give sig og så blev det en ganske underholdende 0-0 kamp.

 

I første halvleg var det HB Køge der med deres evige boldjagt hele tiden stressede AGF spillerne så de spillede bagud og til siden. Alligevel var det AGF der fik spillet sig frem til de skarpeste chancer de enkelte gange de fik sig spillet igennem, men det var HB Køge som man hele tiden fornemmelde havde overtaget i kampen. Lige inden pausen var Philip Zinckernagel tæt på i to omgange, men ind ville bolden ikke. 

I anden halvleg var HB Køge stadig de boldjagende og erobrende og AGF fik sværere og sværere ved at spille sig frem til de helt store chancer. Kom de frem til nogle stod Frederik Due suverænt. 

 

Bruninho havde i anden halvleg et skud fra højre som AGF’s målmand Steffen Rasmussen flot nåede ned til og fik vippet til hjørne. HB Køges nye back Kristian Pedersen var igen velspillende og tog helt glansen fra den tidligere Køge spiller Stephan Petersen så han blev udskiftet omkring midten af anden halvleg. Senere blev Kristian Pedersen også kåret til kampens spiller. Imponerende at han også havde kræfter til at gå med frem og skabe farlige situationer.

En af dem burde Sylvester Seeger-Hansen havde scoret på, men desværre afsluttede han lige på Steffen Rasmussen. Det lykkedes ikke for nogle af holdene at score så kampen sluttede uden mål. Skulle der have været en vinder, ville det ikke have været ufortjent hvis HB Køge havde trukket det længste strå.

 

På stadion fornemmede man, hvordan alle levede med. Flere gange med stående applaus til de hårdtarbejdende spillere som leverede underholdning fra øverste fodboldskuffe. Til tider sitrende stemning, som hele Danmark forhåbentlig har kunnet se og mærke gennem fjernsynet. Og selvom indsatsen gav point mod en Superliganedrykker og en klassemodstander på papiret, så var der også skuffelse at spore, for tre point havde på ingen måde været ufortjent.

Det skal følges op mod FC Roskilde på fredag for at bevise, at dette ikke var en enlig svale fra de unge svaner.

 

Mål

Ingen

 

Advarsler, HB Køge

21. Brandão, 40. Kristian Pedersen, 78. Rasmus Nielsen 

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Anders Nielsen

Luka Bogdan

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Sylvester Seeger-Hansen

Rasmus Nielsen
Kristian Andersen

Philip Zinckernagel

Bruninho

Brandão

 

Udskiftninger

Jonas Skovengaard (debut) ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (88.)

Jannik Skov Hansen ind // Kristian Andersen ud (83.)

 

 

Tilskuertal

1.610 tilskuere på SEAS-NVE Park