HB Køge – AGF

HB Køge 1 - 1 AGF
07 nov 2009

Lørdag eftermiddag tog HB Køge på hjemmebane imod AGF. Hos HBK havde cheftræner Auri Skarbalius givet genvalg til samme elleve spillere som også startede på banen i sidste uges nulløsning i Haderslev.

 

En nulløsning blev det ikke mod AGF. Efter 26 minutter fik gæsternes Frederik Krabbe med baghovedet snittet bolden ind bag en prisgivet Lars Bjerring til 1-0-føring til AGF. Det var ellers ikke mange chancer der var undervejs i første halvleg.

 

Efter pausen havde AGF den første store chance, men foran en stærkt spillende Lars Bjerring missede Peter Graulund chancen.

 

Langsomt, men sikkert, åd HBK sig ind i opgøret og stille og roligt begyndte mulighederne også at komme mod et, efter pausen, tamt og nervøst AGF-mandskab. Rytis Leliuga sparkede i sidenettet fra en spids vinkel og også Emmanuel Ake var tæt på at slippe igennem gæsternes defensiv.

 

Bedst som man havde indstillet sig på, at det nok blev en af de dage, hvor bolden bare ikke ville indover stregen, så slog HBK til. Et godt HB Køge-angreb endte med et Leliuga-indlæg fra højresiden. 18-årige Marcel Rømer sendte med hovedet bolden videre mod mål, og på dens vej snittede den hjemmeholdets Jens Gjesing, der for anden uge i træk kunne lade sig notere for et selvmål i slutminutterne.

 

En hård skæbne for AGF og Gjesing, men ganske fortjent set over hele opgøret.

 

I næste uge er der pause i SAS Ligaen og det betyder at HB Køges næste kamp spilles lørdag den 21. november, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg på SEAS-NVE Park.

 

Mål

0-1 // Frederik Krabbe (28.)

1-1 // Jens Gjesing, selvmål (89.)

 

Advarsler

Ingen advarsler til HB Køge

Nando Rafael og Devid Devdariani, AGF

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Martin Arlofelt

Thomas G. Christensen

Thomas Sørensen

Morten Nielsen

Fabinho

Lasse Kronborg

Søren Nielsen

Sebastian Andersen

Emmanuel Ake

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Rytis Leliuga ind // Fabinho ud (46.)

Marcel Rømer ind // Søren Nielsen ud (69.)

Simon Makienok Christoffersen ind // Henrik Toft ud (77.)

 

Tilskuertal

2.142 tilskuere på SEAS-NVE Park