HB Køge – Avarta

HB Køge 1 - 1 Avarta
17 aug 2020 - 17:30Capelli Sport Stadion

HB Køge lagde mandag eftermiddag fra land med opstartens første træningskamp. Modstanderen var Avarta fra 2. Division, og som det hører sig til i de første træningskampe i en opstart, så kom alle spillere i aktion. Minutter i benene til alle var derfor et nøgleord før kampen.

HB Køge kom bedst fra start, og allerede efter fem minutter kunne Marius Elvius sparke HB Køge i front efter rigtig godt forarbejde af Stephan Petersen. Flot mål, og en god start på kampen.

Resten af halvlegen forløb med et par fine chancer til HB Køge, men både afslutninger fra Martin Koch Helsted og Valon Ljuti manglede det sidste.

Ti udskiftninger i pausen – kun Rocco Romeo blev på banen – blev det til, og derfor skulle kampen igen finde sit leje. HB Køge var dog igen tæt på en rigtig god start. Efter et godt gennembrud af Oliver Sonne endte bolden hos Effiong Nsungusi Jnr., der fandt Magnus Häuser, der desværre sparkede over kassen.

I de følgende femten minutter var der også fine muligheder til Christian Toftdahl og Nsungusi, mens en stor mulighed også åbnede sig for Häuser et kvarter før tid. Minuttet efter var det så endnu tættere på en øget føring, men indersiden af stolpen forhindrede Liam Jordan i at komme på måltavlen.

Mens HB Køge kom frem til flere rigtig gode chancer efter pausen, så var Avarta kun sjældne afsluttere mod Kevin Mendozas mål, men 12 minutter før tid lykkedes gæsterne med en hurtig omstilling, og så stod der pludselig 1-1.

Der blev ikke scoret yderligere i sommervarmen, og dermed sluttede træningskampen uden vinder. Hele 22 spillere fik dog spilletid.

Næste træningskamp spilles lørdag den 22. august på udebane mod Fremad Amager.

 

HB Køge – Avarta // 1 – 1

1-0 // Marius Elvius (5.)

1-1 // (78.)

 

HB Køges startopstilling, 1. halvleg

Casper Hauervig

Mark Gundelach

Magnus Wørts

Rocco Romeo

Mathias Høst

Stephan Petersen

Casper Jørgensen

Valon Ljuti

Marius Elvius

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

HB Køges startopstilling, 2. halvleg

Kevin Mendoza

Oliver Sonne

Eddi Gomes

Rocco Romeo

Nicholas Marfelt

Liam Jordan

Jonathan Canto

Magnus Häuser

Jubril Adedeji

Christian Toftdahl

Effiong Nsungusi Jnr.

 

Udskiftninger

Rocco Romeo ud // Kwabena Kyeremateng ind (56.)