HB Køge – B.93

HB Køge 0 - 0 B.93
17 jul 2021 - 13:00Capelli Sport Stadion
Nulløsning i første testkamp
 
Af Per Møller
 
HB Køges danske mestre i Kvindefodbold spillede lørdag eftermiddag sommerens første testkamp,hvor holdet havde besøg af B.93 fra 1. Division på Capelli Sport Stadion i Køge.
 
De to hold havde besluttet at lade kampen afvikle over 2 x 35 minutter, hvilket sikkert bekom aktørerne ganske godt denne lørdag, hvor termometeret havde sneget sig op tæt på de 30 grader.
 
Det blev en tæt kamp, med spilovertag til HB Køge, men B.93 viste, hvorfor holdet i flere sæsoner har været et af de bedste hold i 1. Division – landets næstbedste række – og givetvis igen i den kommende sæson vil være kandidat til at rykke op i Gjensidige Kvindeligaen. 
 
Hjemmeholdet tilspillede sig gennem kampen flere gode chancer men fik ikke omsat chancerne til scoring. Holdet bedste forsøg stod den nytilkomne offensivspiller Cecilie Fløe, der kommet til fra Kolding, med et forsøg på den ene opstander i anden halvleg.
 
HB Køges nye træner, Søren Randa-Boldt, stillede med to hold, således at alle fik spilletid i kampen, og dermed fik de mange nye spillere også mulighed for at vise sig frem. Randa-Boldt skiftede et helt hold i pausen af kampen.
 
Kampen sluttede som den startede – 0-0.
 
Hele den første uge efter ferien har været hård for HB Køge-truppen, der skal i aktion igen på torsdag den 22. juli kl. 12.30, hvor holdet spiller mod HB Køges U15-hold på Capelli Sport Stadion.