HB Køge – Brønshøj

HB Køge 2 - 1 Brønshøj
23 sep 2012

Forløsningen var stor blandt spillere og fans da HB Køges fodboldhold endelig kunne strække begge hænder i vejret som tegn på sejr i sæsonens tiende kamp i Betsafe Ligaen. Men forinden skulle klubbens fans igennem det store følelsesregister før det endelig blev til forløsning.

 

HB Køge måtte igen undvære kvartetten Marcel Rømer, Nicolaj Madsen, Brad Rusin og Fabinho, men til gengæld var Anders Kaagh blevet klar og indgik i startopstillingen, mens Bo Storm sad klar på bænken.

 

Brønshøj, der hører til i subtoppen af rækken, er fysisk stærke og deres presspil forvoldte især i første halvleg HB Køges forsvar nogle problemer. HB Køge havde også svært ved at få deres eget spil til at køre og en ganske lige første halvleg blev spillet til ende uden de helt store og åbne chancer til nogle af holdene.

 

Bo Storm kom, så og sejrede.

I pausen skiftede Per Frandsen, i sin debut som cheftræner på hjemmebane, Bo Storm ind og tog Nicolai Riise Madsen ud. Det skulle vise sig at være et særdeles godt bytte. To af de mindste spillere på banen, Jeppe Kjær og Bo Storm, skulle nemlig ikke bruge mere end seks minutter før de med ganske enkle midler, og et højt råb fra Bo Storm om at få bolden, spillede sig forbi de to store midterstoppere i Brønshøj-forsvaret og Bo Storm kunne med et tørt hug nederst til venstre for målmanden bringe HB Køge foran 1-0. Stor jubel i HB Køge-lejren.

 

Glæden varede dog ikke længe. Brønshøj svarede hurtigt igen og Jesper Christjansen kunne ved et større bombardement af HB Køge-målet udligne for Brønshøj. Men kun minuttet efter var rollerne omvendt. Pludselig var Jeppe Kjær fri i stort samme position som Bo Storm da han bragte HB Køge foran i straffesparksfeltet og kunne skyde bolden ind tæt ved den ene stolpe. Sikken hjemmebanedebut for den lille angriber der var en kilde en evig uro for Brønshøj indtil han blev udskiftet. Jeppe Kjær har nu scoret i sine to seneste kampe for HB Køge.

 

HB Køge var tilsmilet af heldet da en Brønshøj spiller blot to minutter efter HB Køge igen kom foran, i helt fri position skyder bolden på indersiden af stolpen og den springer i spil igen. Endelig fik HB Køge noget på heldkontoen.

 

HB Køge forsøgte i resten af kampen ikke at grave sig ned, men blev ved med at være farlige på kontraangrebene, og flere af dem kunne godt have ført til endnu flere HB Køge mål.

 

Fire minutter før tid ville dommeren have bolden til at ligge helt stille ved at frispark til HB Køge og da Simon Richter ikke formåede dette til dommer Benjamin Helms tilfredshed blev han præsenteret for hans andet gule kort og dermed rødt. De sidste minutter blev der for unødigt spændende, men HB Køge holdt føringen kampen ud og har nu et godt udgangspunkt for næste hjemmekamp som er på søndag den 30. september kl. 15.00 mod FC Fredericia.

 

 

Mål

1-0 // Bo Storm (51.)

1-1 // Jesper Christjansen (59.)

2-1 // Jeppe Kjær (60.)

 

Advarsler, HB Køge

Simon Richter

 

Udvisning, HB Køge

Simon Richter (86.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Nicolai Riise Madsen

Andreas Sørensen

Thobias Ndungu

Lee Rochester Sørensen

Christian Traoré

Andreas Baes Jensen

Marc Rochester Sørensen

Anders Kaagh

Jeppe Kjær

 

Udskiftninger

Bo Storm ind // Nicolaj Riise Madsen ud (46.)

Vito Hammershøy-Mistrati ind // Lee Rochester Sørensen ud (74.)

Nigel Marples ind // Jeppe Kjær ud (87.)

 

Tilskuertal

1.102 tilskuere på SEAS-NVE Park