HB Køge – Brønshøj

HB Køge 2 - 0 Brønshøj
01 maj 2013

Selvom Brønshøj kom med en rigtig god indstilling – bedre end da HB Køge vandt i Brønshøj – var det alligevel HB Køge der fortjent kunne beholde de tre point der var på spil i aftenens kamp på SEAS-NVE Park. Forskellen var at HB Køge forstod at udnytte chancerne mens Brønshøj brændte sine. Så enkelt kan fodbold også være.

 

Kampen startede i et højt tempo der viste at begge mandskaber på trods af de lidt lunkne placeringer i midten af rækken stadig har gnist og tænding i spillet og kampen blev med høj intensitet og nerve. Skal man hente tre point mod Brønshøj er opskriften altid fight, og det var netop hvad hele HB Køge holdet leverede på denne 1. maj.

 

Selvom Brønshøj havde tilløb til nogle chancer i starten af kampen, så var det alligevel HB Køge ved Anders Kaagh der bragte sig foran efter 27 minutters spil. Det var Anders Kaagh der med sit 10. sæsonmål bragte HB Køge i front. I halvlegens overtid blev Bo Storm spillet fri af Jeppe Kjær, men Stom skyder over. Den skulle have været der.

 

I anden halvleg er det som om Brønshøj skal frem for at få udlignet, men holdets svenske strateg, Thobias Grahn, mister bolden midt på banen kun 6 minutter inde i anden halvleg til Jeppe Kjær på midten af banen, og det skal man ikke gøre. Jeppe Kjær vælger at tage den direkte vej mod målet og selvom han har 3-4 Brønshøj spillere halsende efter sig kan de ikke nå ham og han brager bolden ind til højre for målmand Drejs. 2-0 til HB Køge og så skulle der være ro på.

 

Langsomt får Brønshøj tilranet sig spillet og presser efterhånden HB Køge tilbage på banen. De får spillet sig frem til flere chancer og har blandt andet et skud på overliggeren og et hovedstød på trekantssammenføringen, men symptomatisk for Brønshøj i anden halvdel af turneringen har de ikke heldet med sig, og HB Køge rider stormen af.

 

Det var en vigtig sejr for holdet der fortjener stor ros for at bevare roen, holde nullet og fighte lige så godt som Brønshøj.

 

Næste kamp er på søndag den 5. maj kl. 15.00 ude mod FC Hjørring.

 

 

HB Køge – Brønshøj 2-0 (1-0)

 

Mål

1-0 // Anders Kaagh (27.)

1-1 // Jeppe Kjær (52.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Søren Henriksen

Andreas Sørensen

Thobias Ndungu

Bo Storm

Marcel Rømer

Morten Karlsen

Marc Rochester Sørensen

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Vito Hammershøy Mistrati ind // Bo Storm ud (53.)

Andreas Baes ind // Marc Rochester ud (69.)

Lee Rochester ind // Jeppe Kjær ud (84.)

 

Advarsler, HB Køge

Anders Kaagh, Jeppe Kjær og Marcel Rømer

 

Tilskuertal

805 tilskuere på SEAS-NVE Park