HB Køge – Brønshøj

HB Køge 2 - 1 Brønshøj
05 sep 2014

Det holdt umanerlig hårdt, men det lykkedes for HB Køge i fjerde forsøg at hive sæsonens første hjemmesejr i land.

 

Publikum skulle dog vente helt til det næstsidste minut før det endelig lykkedes for kampens spiller Bruninho, at prikke sejrsmålet ind. 

 

Det var en af den slags kampe der blev bedre og bedre efterhånden som minutterne blev pillet af uret, ligesom rødvinen. Første havleg er bedst tjent med at blive sprunget over. 

 

Den blev skæmmet af flere afbrud i spillet hvor en enkelt førte til udskiftning af en uheldig Brønshøj spiller. Der var rigtig mange afbrud i spillet og der kom aldrig et rigtig flow og drive over spillet fra nogle af holdene. Der blev også lagt hele 5 minutter til halvlegen.

 

På blokken var der kun noteret et langskud fra Philip Zinckernagel der førte til et hjørnespark efter 36 minutter og et hovedstød fra Casper Grønn på en indøvet frisparkskombination efter 44 minutter. Det var virkelig alt.

HB Køge spillerne måtte have fået en opsang af cheftræner Henrik Pedersen i pausen, for de kom ud til anden halvleg med en helt anden og aggressiv indstilling. 

 

Alligevel var det udeholdet der efter 54 minutter kom foran ved Sebastian Dalgaard efter et hjørnespark. Frederik Due havde ingen chancer for at afværge hovedstødet. 

 

HB Køge gav dog ikke op og pressede spillet op på Brønshøjs banehalvdel og der kom efterhånden facon på angrebsspillet. Efter 59 minutter skiftede HB Køge Samuel Owolabi ud med Nikolaj Hansen og satte ham helt i front. Det gav mere bid i angrebet. To minutter efter vender han hurtigt rundt i feltet og trykker til. Kun en hurtig reaktion af målmanden forhindrede udligningen. Det var nu tydeligt Brønshøj ikke kunne følge med i HB Køges hurtige kombinationsspil. 

I det 73. minut satte HB Køge Justin Shaibu ind og tog anfører Casper Grønn ud som gav anførerbindet til Rasmus Nielsen. Det gav endnu mere tyngde i angrebet og Justin viste efter 78 minutter sin farlighed ved et godt hovedstødsforsøg efter indlæg fra Anders Nielsen.

Minuttet efter var det Nikolaj Hansens tur til at være tæt på. Kristian Andersen sender et frispark ind i feltet hvor Nikolaj Hansen er meget tæt på at score, men lige forbi. 

 

HB Køge satte derefter Daniel Arrocha på banen og tog anfører Rasmus Nielsen ud. Nu røg anførerbindet til Sylvester Seeger Hansen.

 

Bedst som Brønshøj spillerne efterhånden kunne øjne deres første sejr i sæsonen i mørket over SEAS-NVE Park, kom udligningen. Og den var såre fortjent.

 

Efter 84 minutter sparker Kristian Andersen hjørnespark, og denne gang højt til fjerneste stang, hvor ellers ikke så høje Alexander Ludwig kommer højest og pander bolden sikkert i krogen fra det lille felt. Hans første mål for HB Køge, men sikke et. 

Nu var det HB Køge der kunne lugte sejren og efter endnu et hovedstødsforsøg fra Bruninho i det 87. minut, lykkedes hans driblinger endelig to minutter efter. 

Det er almindelig kendt han kan drible udenom en mand i en telefonboks, men i hele kampen indtil nu havde Brønshøj spillerne lykkedes at pille bolden fra ham i sidste øjeblik. Men ikke denne gang. Han kom helt ind i feltet og med en lang tå fik han også prikket bolden forbi Dannevang i Brønshøj målet og til stor jubel fra ham selv og hjemmepublikummet fik han startet samba rytmerne på stadion. Det var virkelig en forløsning for alle. 

 

Det var helt fortjent HB Køge vandt deres første sejr hjemme og hægtede sig på i topstriden i stedet for at blive skubbet mod bunden. 

Mål

0-1 // Andreas Granskov (54.)

1-1 // Alexander Ludwig (84.)

2-1 // Bruninho (89.)

 

Advarsler, HB Køge

Kristian Andersen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Anders Nielsen

Luka Bogdan

Alexander Ludwig

Casper Grønn

Rasmus Nielsen

Samuel Owolabi

Sylvester Seeger-Hansen

Kristian Andersen

Bruninho

Philip Zinckernagel

 

Udskiftninger

Nikolaj Hansen ind // Samuel Owolabi ud (59.)

Justin Shaibu (U/19) ind // Casper Grønn ud (73.)

Daniel Arrocha ind // Rasmus Nielsen ud (78.)

 

Tilskuertal

903 tilskuere på SEAS-NVE Park