HB Køge – Brønshøj

HB Køge 1 - 0 Brønshøj
01 apr 2011

HB Køge hentede forårets første sejr og er nu oppe på otte kampe i stræk uden nederlag. Det blev en kendsgerning da Auris udvalgte fredag aften slog Brønshøj med 2-1.

 

Det så dog længe ud til at gæsterne fra Brønshøj skulle komme fra SEAS-NVE Park med et enkelt point, men netop som stadionuret passerede de 90 spillede minutter dukkede Søren Nielsen op og sendte bolden fladt over i det lange hjørne og gjorde dermed sig selv til matchvinder.

 

Fra kampens start var HB Køge det dominerende hold på banen, og efter et kvarter kom HBK-topscorer Simon Christoffersen alene igennem, og udplacerede sikkert Kim Drejs i Brønshøj-målet. Som kampen skred frem blev spillet dog en kende uskønt, og Brønshøj kom bedre med i kampen.

 

Efter 38 minutter kom de så godt med i opgøret at også måltavlen fulgte med. Det var klubbens topscorer Danni König dukkede op tæt under mål og headede udligningen ind bag Morten H. Jensen, der ikke kunne gøre noget i situationen.

 

I anden halvleg havde HB Køge svært ved at få spillet til at hænge sammen, og det var småt med chancer. Altså lige indtil i dommerens overtid, hvor Søren Nielsen udnyttede en fejlslagen Brønshøj-clearing i feltet. En scoring der skabte stor jubel hos de 1.441 tilskuere der havde fundet vej til SEAS-NVE Park.

 

Mål

1-0 // Simon Makienok Christoffersen (17.)

1-1 // Danni König (38.)

2-1 // Søren Nielsen (90.)

 

Advarsler, HBK

Stefan Hansen og Morten Nielsen

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Kenneth Bjergsted

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Andreas Sørensen

Arman Mehakovic

Nicolaj Madsen

Lasse Kronborg

Morten Nielsen

Søren Nielsen

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Tobias Thomsen ind // Lasse Kronborg ud (46.)

Mads Laudrup ind // Andreas Sørensen ud (46.)

Thomas Sørensen ind // Morten Nielsen ud (87.)

 

Tilskuertal

1.441 tilskuere på SEAS-NVE Park