HB Køge – BSF

HB Køge 4 - 0 BSF
14 jun 2020 - 14:00Capelli Sport Stadion

 

HB Køge Kvindeelite leverede endnu en overbevisende præstation da holdet på hjemmebane i sikker stil vandt hele 4-0 over Ballerup-Skovlunde Fodbold i kvalifikationsspillet om en plads i landets bedste række. Mens HB Køge sluttede efteråret af og kvalificerede sig til slutspillet med en andenplads i 1. Dvisions Østpulje, så er BSF et af to hold, der tilbragte efterårssæsonen i Gjensidige Ligaen, hvor holdet dog sluttede sidst blandt de otte hold.

Det var dog HB Køge, der hurtigt satte sig på kampen, og allerede i kampens sjette minut scorede HB Køges irske landsholdsspiller Kyra Carusa til 1-0, til stor jubel for de 300 fremmødte tilskuere på Capelli Sport Stadion. Og tilskuerne kunne nyde både solen og masser af af fint spil fra HB Køges side. Der var flere gange fare på færde foran BSF-målet, og i den anden ende skulle man helt hen til kampens 39. minut, før Stina Lykke, den tidligere landsholdsmålmand, der nu vogter HB Køge-målet, blev sat på prøve.

Inden da havde Laura Juul Hansen scoret til 2-0, og det var dermed et HB Køge-hold i fuld kontrol både spil- og resultatmæssigt.

Efter pausen fortsatte HB Køge dominansen, og efter 62 minutter var amerikanske Lauren Sajewich på pletten med 3-0-scoringen, mens anfører Maria Uhre i sidste minut lukkede og slukke med en straffesparksscoring på et tidspunkt, hvor gæsterne var blevet reduceret til ti mand.

Med sejren topper HB Køge kvalifikationsspillet med seks point og en målscore på 6-0 efter to kampe. Holdets næste kamp spilles på onsdag den 17. juni kl. 19.00, hvor modstanderen på udebane er Odense Q, der i efterårssæsonen sluttede en plads over BSF i Gjensidige Kvindeligaen, og som i seneste kamp spillede 2-2 på hjemmebane mod Vildbjerg.

HB Køge Kvindeelite – Ballerup-Skovlunde Fodbold // 4 – 0

1-0 // Kyra Carusa (6.)

2-0 // Laura Juul Hansen (30.)

3-0 // Lauren Sajewich (62.)

4-0 // Maria Uhre, straffespark (89.)