HB Køge – FC Fredericia

HB Køge 1 - 3 Fredericia
04 aug 2019 - 14:00Capelli Sport Stadion

I sæsonens første hjemmekamp lykkedes det ikke for HB Køge at få revanche for nederlaget mod Nykøbing FC i sidste uges sæsonpremiere. I hjemmekampen mod FC Fredericia endte det hele med en 3-1-sejr til gæsterne.

Kampen startede jævnbyrdigt, men en fejl i opspillet blev hurtigt og effektivt udnyttet af gæsternes Steven Enna, der fra kanten af feltet sparkede bolden i mål helt ude ved stolpen og uden chance for Kevin Mendoza i HB Køge-målet.

HB Køge havde mod slutningen af halvlegen et par halve muligheder for at få udlignet, men skarpheden manglede. Størst var chancen til Jakob Johansson, som ved bageste stolpe ikke fik ordentligt træf på bolden, og som derfor måtte se en Fredericiaforsvarer komme i vejen for afslutningen.

I pausen blev der talt om hvordan man skulle få vendt kampen, men blot 35 sekunder efter halvegens startfløjt lå bolden i HB Køges mål. Og da Anders Holvad efter 58 minutter udnyttede en fejl i HB Køgedefensiven og scorede til 3-0 var kampen afgjort.

HB Køge jagtede en reducerende scoring, og der var da også i løbet af kampens sidste halve time et par tilløb til scoringsmuligheder, men man skulle helt hen til kampens overtid før det lykkedes at få reduceret da Martin Koch Helsted sparkede bolden i nettet på et straffespark.

HB Køge må i den kommende uge tilbage på træningsbanen inden holdet igen i næste weekend skal i aktion når det på udebane gælder opgøret mod Viborg. En kamp der spilles søndag den 11. august kl. 15.00.

HB Køge – FC Fredericia // 1 – 3
0-1 // Steven Enna (15.)
0-2 // Mathias Gertsen (46.)
0-3 // Anders Holvad (58.)
1-3 // Martin Koch Helsted (90.)

HB Køges startopstilling
Kevin Mendoza
Mark Gundelach
Jean Claude Bozga
Marian Huja
Mathias Høst
Stephan Petersen
Magnus Wørts
Martin Vingaard
Liam Jordan
Tobias Christensen
Jakob Johansson

Udskiftninger
Magnus Häuser ind // Martin Vingaard ud (51.)
Martin Koch Helsted ind // Magnus Wørts ud (51.)
Christian Overby ind // Stephan Petersen ud (72.)

Tilskuertal
1.216 tilskuere på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark