HB Køge – FC Helsingør

HB Køge 0 - 1 FC Helsingør
16 maj 2016

HB Køges sidste hjemmekamp i denne sæson blev spillet mandag eftermiddag på Castus Park, hvor modstanderen var oprykkerne fra FC Helsingør, som tidligere på foråret blev besejret med 3-1 på udebane.

 

I mandagens hjemmekamp kæmpede de to hold for at sikre tre point. Tre point der for HB Køges vedkommende ville sende HB Køge frem foran Helsingør i tabellen, mens gæsterne med en sejr ville kunne bringe sig fem point foran HB Køge inden de to sidste spillerunder.

 

Første halvleg var en jævnbyrdig affære uden voldsomt mange chancer. For HB Køges vedkommende blev det ved en række halv- eller helfarlige indlæg fra kanterne, men desværre uden eksekvering i boksen, samt et fint forsøg fra Kristian Andersen, der desværre blev sendt i sidenettet.

 

Efter pausen begyndte begge hold at se brugte ud efter en komprimeret forårssæson, men chancer i begge ender kom der.

 

FC Helsingør sparkede på overliggeren, og i den anden ende forsøgte Mark Gundelach sig kort efter, efter en fin omstilling. Kort efter måtte Due med en flot fodparade forhindre gæsterne i at komme i front.

 

Midtvejs i anden halvleg blev 16-årige Elias Sørensen sendt på banen. Det resulterede i et par muligheder til HB Køge. Marc Rochester headede snert forbi efter hjørnespark, og kort efter sparkede Lee Rochester forbi efter oplæg fra Elias Sørensen.

 

Netop som HB Køge så ud til at have tilspillet sig et lille overtag slog gæsterne imidlertid til i den anden ende. En opspilsfejl resultede i en friløber til FC Helsingørs Martin Koch, der sikkert sparkede bolden forbi Frederik Due, der ikke kunne gøre noget i situationen.

 

Målet tog pusten fra HB Køge, der ikke fik truet FC Helsingør og derfor heller ikke var tæt på at fremtvinge en udligning, der kunne have sikret et enkelt point.

 

Kampen var sæsonens sidste på hjemmebane. På lørdag den 28. maj spiller HB Køge den sidste kamp i denne sæson. Modstanderen er Vendsyssel FF, der kæmper for oprykning til ALKA Superligaen. Herefter træner HB Køge i yderligere et par uger inden de går på sommerferie.

 

HB Køge – FC Helsingør // 0 – 1

0-1 // Martin Koch (70.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Sylvester Seeger-Hansen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Elias Fritjof Sørensen (U17) ind // Sylvester Seeger-Hansen ud

Malte Amundsen ind // Lee Rochester ud

 

Tilskuertal

874 tilskuere på Castus Park