HB Køge – FC Helsingør

HB Køge 0 - 0 FC Helsingør
29 sep 2016

Der var topopgør på Castus Park torsdag aften, hvor HB Køge tog imod FC Helsingør. Et hold som HB Køge generelt har haft det svært med på egen bane med to indbyrdes nederlag i sidste sæson.

 

HB Køge kom bedst fra start og havde kampens første gode mulighed da Alexander Bah trak ind i feltet og sparkede fladt mod nærmeste hjørne. Mikkel Bruhn i Helsingørmålet var dog på plads og gav hjørnespark i situationen. Kort efter var der en mulighed i den anden ende, men tæt under Andreas Hansens mål blev bolden sparket over.

 

Efter et kvarter var der endnu en chance. Denne gang til HB Køge. Gæsternes keeper tabte et indlæg ned for fødderne af Jeppe Simonsen, der i i afslutningsøjeblikket blev tacklet, så bolden røg til hjørne.

Den følgende periode var uden de store chancer, og først i halvlegens sidste fem minutter var der igen action i de to felter. Først da Jeppe Simonsen kæmpede sig til en bolderobring højt på banen. Bolden blev sendt videre til Henrik Madsen, der med en god afslutning tvang Mikkel Bruhn til en god parade. Lee Rochester var først over returen, men overplacerede bolden. I første halvlegs overtid var den tidligere HBK-spiller Vito Hammershøy-Mistrati tæt på med et god afslutning som Andreas Hansen reddede i fin stil.

 

Det var gæsterne der kom bedst ud af starthullerne i anden halvleg, hvor HB Køge til en start havde svært ved at holde fast i bolden og komme frem til chancer. Tyve minutter før tid var Kristian Andersen på spil med en god afslutning fra kanten af feltet, men bolden blev reddet til hjørnespark. Også her var der fare på færde, men Rochesters hovedstød blev reddet på målstregen af en godt placeret Helsingørforsvarer.

Kort efter var FC Helsingør tæt på af to omgange, men Andreas Hansen spillede igen en god kamp i HB Køges mål, og holdt gæsterne fra scoring. Hansen blev efter kampen kåret som kampens spiller.

 

Slutminutterne blev noget nervepirrende med chancer i begge ender uden at der dog kom scoringer ud af det. Kampen endte således 0-0, og HB Køge holder fast i førstepladsen inden resten af 11. spillerunde i 1. Division.

 

HB Køges næste kamp er først mandag den 10. oktober, hvor turen går til Næstved.

HB Køge – FC Helsingør // 0 – 0

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Alexander Bah

Jeppe Simonsen

 

Udskiftninger

Sadik Krdzic ind // Alexander Bah ud (30.)

Aleksandar Lazarevic ind // Lee Rochester ud (75.)

Gustav Gjøg ind // Sadik Krdzic ud (90.)

 

Tilskuertal

740 tilskuere på Castus Park