HB Køge – FC Helsingør

HB Køge 0 - 2 FC Helsingør
13 apr 2017

Der var lagt op til en sekspointskamp på Castus Park torsdag eftermiddag, hvor HB Køge fik besøg af FC Helsingør, der på tredjepladsen i NordicBet LIGAEN inden kampen var tre point foran HB Køge.

 

Mens HB Køge kom til opgøret med selvtillid efter sidste uges 1-0-sejr ude over Vejle, så kom også gæsterne til kampen med masser af selvtillid og status som et af forårets mest formstærke hold i rækken.

 

I første halvleg havde HB Køge svært ved at få spillet til at hænge sammen. Efter en jævnbyrdig start med en afslutning i hver ende overtog gæsterne spillet, og med et højt pres gjorde de det svært for HB Køge for alvor at få spillet i gang.

 

Det var da også gæsterne der havde de to største chancer i første halvleg. Midtvejs i halvlegen måtte Andreas Hansen diske op med en flot redning på et hovedstød midt for mål, og kort før pausen måtte U21-landsholdskeeperen have hjælp af overliggeren.

 

Efter pausen kom HB Køge godt fra start, og i halvlegens indledning var der flere gode muligheder til blandt andet Marc Rochester, Alexander Bah og Kristian Andersen. Også Henrik Madsen forsøgte sig efter et hjørnespark, men anføreren blev tacklet i selve skudøjeblikket, og bolden røg til hjørne.

 

FC Helsingør afværgede det indledende pres fra HB Køge, og herefter var der tale om en jævnbyrdig anden halvleg med muligheder enkelte muligheder i begge ender. Det lignede længe en nulløsning, men mod slutningen slog gæsterne til. Først var det Martin Koch, der med fem minutter igen, dirigerede bolden i mål ved nærmeste stolpe, og i overtiden var Daniel Arrocha uheldig at score i net net efter en hurtig kontra fra FC Helsingør. I øvrigt kun tyve sekunder efter at HB Køge appellerede for straffespark i den anden ende da Daniel Stückler blev væltet omkuld i feltet.

 

HB Køge tabte dermed for blot anden gang i sæsonen på hjemmebane, og mistede desværre et vigtigt skridt i jagten på de øverste placeringer i NordicBet LIGAEN. I næste uge er der dog mulighed for at hale lidt ind igen når HB Køge på udebane møder Skive.

 

HB Køge – FC Helsingør // 0 – 2

0-1 // Martin Koch (85.)

0-2 // Daniel Arrocha, selvmål (90.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen
Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Daniel Arrocha

Malte Amundsen (U19)

Alexander Bah

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marco Larsen

Marc Rochester

 

Udskiftninger

Daniel Stückler ind // Marc Rochester ud (61.)

Lee Rochester ind // Marco Larsen ud (61.)

 

Tilskuertal

910 tilskuere på Castus Park